PR CUAET
-
Добридень, Питання щодо Proof of Language. Я подав заявку на програму NLPNP Skilled Worker (non-Express Entry). Вже отримав номінацію. Моя професія входить до Teer 3 категорії, за умовами програми мені не обов'язково складати мовний тест. І виходячи з того, що я вже маю номінацію, провінцію влаштовує мій рівень мови без тесту на підставі професії. Але при заповненні документів вже на сам PR у розділі Supporting Documents for PNP зазначено Proof of language proficiency (required). Що робити у цій ситуації?
-
Добргo вечора! Last updated - May 7 але без жодних змін( до цього майже 2 міс тиши…. Що це значить або чого очікувати?
-
Для будівельників, там окрема програма є
-
Так, норма Люди ще з листопада чекають на номер справи
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи є обов'язковою заповнення форми IMM 5562 (Supplementary Information, Your travels ), за Ukraine family reunification public policy. якщо: 1)проживав в одній країн Європи більше 6 місяців (status: Student) і відповідно моя діяльність в цій країні було або навчання або робота, або vacation ? інформацію про це подав у imm5669 (Background/Declaration) як Studying, Vacation або Work. 2) інші подорожі переважно транзитні. Дякую
-
Все верно, мне просто нужен план развития в этом направлении, опыт советы и все такое, или кто-то кто поможет там на работу устроиться, ну а я в долгу не останусь
-
‚ Аня чи часом не знаєте , якщо подається сім‘я а депендет person має церебральний параліч, чи ця хвороба являється inadmissible , і це буде негативно впливати на подачу всієї аплікаціі ,мене запитують , і який шанс для головного апліканта получити добро по цій програмі? але я навіть не знаю ,як пояснити і що порадити 🤷♀️можливо хтось стикався з цим чи знає людей , що подались з такою проблемою? Дякую
-
А на підставі чого не повинні дати? Діє та ж логіка, що і з візами. Приклад - жінці дали візу, у чоловіка була кримінальна історія - відмовили.
-
Я подала батьків 29 грудня , повна тиша,хто зна скільки той АОR ще потрібно буде чекати🤷♀️
-
Кто оставлял конверт в Оттаве ? Последний месяц кто то получил паспорт?