PR CUAET
-
Я была 2 мая, оплатила на месте
-
Добрий день, є питання: Якщо я єдиний аплікант і ніхто з родини зі мною не йде по програмі, чи потрібно мені надавати паспорти батьків по програмі родичів, чи тільки мої документи? Вказано, що треба паспорти всіх членів сім’ї. Дякую
-
мій статус у IRCC
-
Доброго вечора. Може хтось мае досвiд Пiдкажить будь ласка, в формi imm 5406 "Дозвiл вiд батька " треба вказувати нового чоловiка мами, чи можна тiльки маму? Буде важатися помилкою якщо не вказати? @OstapBosak
-
якщо це, то навіщо там "if applicable"?
-
Я за 2 місяці до візиту оплачувала на пошті, бо на той раз сподівалася разом з чоловіком в його слот попасти
-
На момент подачі було 34. Подався 3 листопада, АОР отримав 16 листопада. Про бекграунд чек ні слова, попросили лише біометрію сплатити.
-
Кто оставлял конверт в Оттаве ? Последний месяц кто то получил паспорт?
-
Поэтому что это требование может быть к вам не применимо. Например возраст.
-
мне просто интересно понять насколько эта справка действительно нужна - она не находится в списке основных документов. К тому же когда близкий родственник подавался на гражданство, он итак указывает своих близких родственников и их тоже как-то пробивают..
-
Когда вы подали?
-
Я також отримала продовження ворк перміту сьогодні: був до 25 року, новий до 27 року дали 🥳
-
А в случае отказа депутат как-то может помочь?
-
В нас зайняло майже 4 місяці Нб
-
Я не знаю..
-
Пишите пись, с ссылкой ( вставкой из пнп нл ) что тир 3 не сдаёт экзамен. Пишите объяснительную что ваш уровень был достаточным и по условиям программы англ. Не нужен. Сохраняете в пдф, загружаете .
-
Це форма 5604
-
Если бы было так легко стать в очередь в консульство то был бы)
-
Потому что местные канадцы сказали что в случае отказа он тоже имеет вес, но я еще не встречал такие ситуации.
-
В нас 29 квітня і ніяких змін
12 Jan 2024, 17:45
163670/466644
3 minutes ago