PR CUAET
-
Пишите пись, с ссылкой ( вставкой из пнп нл ) что тир 3 не сдаёт экзамен. Пишите объяснительную что ваш уровень был достаточным и по условиям программы англ. Не нужен. Сохраняете в пдф, загружаете .
-
Если бы было так легко стать в очередь в консульство то был бы)
-
В нас 29 квітня і ніяких змін
-
Дякую!
-
Друзі, перепрошую, адреса консульства Едмонтона така, як зазначена в google?
-
В нас теж немає новин. Така сама ситуація була
-
-
Всім привіт! Можливо хтось стикався з такою ситуацією, буду вдячний отримати пораду. Два роки пропрацювавши як Crew Leader і всі LOE були як лідер екіпажу, сьогодні отримав ROE де роботодавець написав просто робітник. Як це вплине при подачі на PR та який мені стаж роботи зарахує говермент? Дякую тим хто відгукнеться!
-
Довідка про несудимість обов’язкова для головного апліканта і всіх депендантс, старших 18 років і з країн де жили більше 6 міс. Навіть, якщо ви не подасте при завантаженні аплікації, то на неї буде запит. IRCC хоче знати, чи не висить на людині криміналка
-
так я вам про це ы пишу. Ви питаєте - можете ви теж подати на новий воркперміт. А я вам і відповідаю : навіть не обговорюючи що вже строк після 31.03.2024 - у вас вже видан воркперміт на всю дію вашого паспорта. І ніякий новий воркперміт на новий строк ви не можете отримати, навіть якщо у вас були б на то загальні підстави , LMIA чи ще щось. Ніяк. Допоки не отримаєте новий паспорт, або продовжите цей. А далі - загальні підстави для отримання воркпеміту, ось тут дивитеся t.me/prcuaet/19036/185717