PR CUAET
-
Друзі, перепрошую, адреса консульства Едмонтона така, як зазначена в google?
-
В нас теж немає новин. Така сама ситуація була
-
-
Всім привіт! Можливо хтось стикався з такою ситуацією, буду вдячний отримати пораду. Два роки пропрацювавши як Crew Leader і всі LOE були як лідер екіпажу, сьогодні отримав ROE де роботодавець написав просто робітник. Як це вплине при подачі на PR та який мені стаж роботи зарахує говермент? Дякую тим хто відгукнеться!
-
Довідка про несудимість обов’язкова для головного апліканта і всіх депендантс, старших 18 років і з країн де жили більше 6 міс. Навіть, якщо ви не подасте при завантаженні аплікації, то на неї буде запит. IRCC хоче знати, чи не висить на людині криміналка
-
так я вам про це ы пишу. Ви питаєте - можете ви теж подати на новий воркперміт. А я вам і відповідаю : навіть не обговорюючи що вже строк після 31.03.2024 - у вас вже видан воркперміт на всю дію вашого паспорта. І ніякий новий воркперміт на новий строк ви не можете отримати, навіть якщо у вас були б на то загальні підстави , LMIA чи ще щось. Ніяк. Допоки не отримаєте новий паспорт, або продовжите цей. А далі - загальні підстави для отримання воркпеміту, ось тут дивитеся t.me/prcuaet/19036/185717
-
-
Всім привіт таке питання…. Проживаю з хлопцем у його родині (канадійці) Моя мати приїздила з України на цілий місяць, дуже багато є фотографій з його та моєю родиною (тобто знайомі вже та є підтвердження фотографічне) та у мене тут хрещена проживає, тож також може підтвердити. Ще разом подорожували до Європи. Листи з банку надходять до дому батьків де ми проживаємо. Ми пересилаємо друг другу кошти, але оренду ж не платимо бо з батьками. Останні такси подали разом як комонлоу. Що потрібно для отримання піару ще (щоб легше та достовірніше його отримати) Та як це краще зробити? Якщо перекладати якісь документи, чи це потрібно щоб було нотаріально затверджено? Офіційний перекладач? Чи… Допоможіть Дякую завчасно 🤗🤗🤗
-
Друзі, ми продовжуємо розширювати перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Доброго дня, ми можемо допомогти взяти довідку з Румунії