PR CUAET
-
Заплатили
-
В additional documents можна завантажити. Також, коли прийде лист eligibility passed буде список документів, по яким треба буле відповісти. Там буде і мілітарі рекорд. Ось тоді також можна відправити буде
-
Я цікавилась за справку з Росіі сьогодні і мені написали 300 євро😬😂
-
я понимаю. Для получения гражданства нужно иметь ПР - Я к тому что "наши" имена в системе висят уже с тех пор как наш родственник подавался на свой ПР. Эта программа не Экспресс Энтри, где действительно указано что большинству нужен Police Record. Эта програма исключение для тех счастливчиков у кого уже есть Канадский родственник, который можно сказать "ручается" за своих родственников... По мне так это Fast-track и поэтому police record скорее не обязательный документ... в отличии от Экспресс Энтри где человеку не надо находится в Канаде или иметь какой-либо статус в Канаде.. Тут почти все по Куаэту фактически живут в Канаде...
-
Я сподіваюсь, у вас ця довідка готова, бо, якщо ні, то краще підготувати. Буде обмежений термін на дозавантаження після запиту
-
Звідки ви взяли, що поліс рекорд не обов’язковий🤦🏻♀️ Ну смішно, чесно. Всі, хто проходив процес пр його подавали і зараз подають. Пропетлять не вийде 😉 Або одразу завантажувати або потім, коли запит прийде