PR CUAET
-
Це вже нові ціни😳😳😳Чи нас змусять доплачувати 500$ якщо ми подавались 1го лютого але APR не отримали ще!
-
Нажаль людина повністю непрацездатна , і проживає не в Канаді , а основний аплікант тут і хоче подавати на возєднання, значить скоріше всього йому буде не не реально получити добро бо oдин з депенндент мaє disability
-
Спасибо, т.е. при стоимости квартиры $350 к я плачу 0.75% по году? Это только в Калгари такой процент интересно?
-
Правильно! Иы будем еще досылать!
-
У нас в городе если %1.20
-
Привіт друзі. Не можу знайти фул тайм. Готова працювати на 100 відсотків. Готова переїхати в будь яку точку Атлантичної провінції. Будьласочка допоможіть знайти роботодавця. Маю канадський досвід. Напишіть мені в особисті 🙏 можливо порада якась буде. В Нью Брансвіку тільки парт тайм знаходжу.
-
Так, оцю дивилися www.realtor.ca/real-estate/26771503/204-2212-34-avenue-sw-calgary-south-calgary
-
Дякую, а я думала що в нас дорого :)) . По різному, тут сухо. Але 4 тижні в місяць буває -35:) . Але я очікувала страшніше. Дощів майже нема , снігу по пояс теж :))
-
Просто так хочеться допомогти тій сімї , і я врринципі не бачу варіантів , я раджу головному аплікантові подаватися самому , але без депендетс він не хоче бо це його рідні …. Але якщо депендента визнають inadmisible то завернуть всю аплікацію і намарно витратив гроші за аплікацію 🤔☹️… Oльга дуже дякую вам за пораду❤️
-
В Калгарі такий, в Едмонтон більший, кожне місто собі встановлює
-
Доброго вечора !Підкажіть будь ласка як взяти довідку про несудимість з Німечини
-
Там ремонт 2000 року:) вживу краще виглядає , там за район така ціна.
-
Універ теж частина міносвіти якщо що. Можна в універі. Якщо універу нема тоді напряму через міністерство