PR CUAET
-
Універ теж частина міносвіти якщо що. Можна в універі. Якщо універу нема тоді напряму через міністерство
-
Привіт всім, чи хтось вже отримав ПР по цій програмі?
-
Мы такие дома не рассматривали, т к там шумомзоляция ужасная… были не раз в 4-5 этажках в гостях… мы изначально хотели бетонный дом, т е многоэтажку . Мы просто жили в 15 этажке год (когда снимали) и нам понравилось не слышать соседей . Мы взяли на Westbrook (станция метро). Может знаете? Там Волмарт и возле него 3 дома высоких. Комплекс называется West gate park. Можете на realtor.ca посмотреть. Но тут уже 395 тыс где то … из того что видела в продаже и разбирают быстро…
-
Новий аккаунт можно зробити тільки після подачі декларації з цим сіном так як до цього момента входити в кабінет, не розумію, напишіть хто вже це пройшов, поки вход заблокували
-
Подача - середина грудня, номінація - початок березня.
-
Ну от якби жити я б там хотіла, але не знаю до кінця що нам треба, то поки мабуть буде в межах 250 тис 2 бедрум 1 ванна, 1970 року
-
Звісно знаю, ми туди у волмарт ходимо :) Мені у вашому районі подобається Hemlock Crescent :)
-
Вітаю всіх, якщо я подаюсь на ПР по Teer 4 по провінційній програмі де в вимогах лише шкільний диплом, але в мене найвища ступінь освіти це PhD, чи можна зробити евалюацію цього диплому PhD і додати саме його до аплікації?
-
Визнає. Просто міфі ще ні
-
Молодець!!!!