PR CUAET
-
Міністерства освіти квебека визнає?
-
Ну не 100 в год конечно, + зависит от управляющей компании. У нас за 7 лет выросло на 150$ Просто кондо фи учитывается в ипотеке. Лучше взять что-то дороже, но с низким кондо фи.
-
Молодець!!!!
-
Міністерства освіти- визнає. Нас в Mifi к ним і направили
-
Ви пробували? Бо писали люди, що знімались...
-
Так от хотів перевірити чи відкривають ще чи ні. але судячи історії останніх декілька днів нічого не пишуть(
-
але ж квебек не визнайомить апостиль?
-
І воно ж буде рости :( по 100 на рік:((((
-
Через міністерство, тільки апостіль на копії. Через консульство, завіряють копії без апостолів.
-
Ну кому як .730 кондо фі то перебор. Хлам то таунхаус 1970 року за 400.
-
Вопрос с снятии с учёта. Это невозможно сделать в Украине официально
-
А шо, були?
-
Это хлам, если честно Смотрите что-то свежее. Кондо фи 700+ это жесть.
-
У нас нема диплому університету, він вже буде канадський. Але чула випадок де спробували в університеті запросити. Нам потрібно було копії диплому середньої освіти.
-
Щось ніхто не писав сьогодні про слоти)
-
Ну як щоб я знав деталі, то не питав би що робити. Дякую за відповідь, але нажаль вона не містить відповіді, що потрібно робити далі. Ми виїхали з Італії більш 6 місяців назад, але потім ніколи не виїжджали з Канади.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, ви надавали щось окрім листа пояснення, чому депендант не може пройти медицину?
-
Рассматриваю легаси, но жить там не готова. Там школы све нету. Но да, согласна что выглядит оно лучше, хотя комнаты меньше. И в новых вторая спальня по сути ден.
-
Доброго вечера. Можете поделится образцом рекомендательного письма от друзей? =\ Очень надо 🥺
-
Якщо мати якись контакти, напевне це можливо, але я звідси не можу таких знайти, а чоловік боїться
12 Jan 2024, 17:45
163809/425931
about a minute ago