PR CUAET
-
Это хлам, если честно Смотрите что-то свежее. Кондо фи 700+ это жесть.
-
У нас нема диплому університету, він вже буде канадський. Але чула випадок де спробували в університеті запросити. Нам потрібно було копії диплому середньої освіти.
-
Щось ніхто не писав сьогодні про слоти)
-
Ну як щоб я знав деталі, то не питав би що робити. Дякую за відповідь, але нажаль вона не містить відповіді, що потрібно робити далі. Ми виїхали з Італії більш 6 місяців назад, але потім ніколи не виїжджали з Канади.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, ви надавали щось окрім листа пояснення, чому депендант не може пройти медицину?
-
Рассматриваю легаси, но жить там не готова. Там школы све нету. Но да, согласна что выглядит оно лучше, хотя комнаты меньше. И в новых вторая спальня по сути ден.
-
Доброго вечера. Можете поделится образцом рекомендательного письма от друзей? =\ Очень надо 🥺
-
Якщо мати якись контакти, напевне це можливо, але я звідси не можу таких знайти, а чоловік боїться
-
Если вы машиной, в Легаси продолжает строиться Legacy Place. Не знаю какие цены, но мы в этом же комплексе 2016-го квартиру года купили за 280. Сейчас она уже 320-330, но явно лучше выглядит, чем та что по ссылке.
-
Я додавала свій сертифікат з курсів англійської і так це враховується
-
Это точно. Вообще при покупке жилья нельзя подписывать никакие договора. Это просто scam. Покупатель не платит проценты
-
Пробовали що? Пійти до ТЦК за зняттям та опинитись на нулі за три дні? Ні не пробували
-
www.quebec.ca/en/justice-and-civil-status/services/applying-apostille
-
Так, я то все розумію, але звісно важко. У всього є щось що не влаштовує
-
Как вам такой вариант тогда? www.realtor.ca/real-estate/26861731/112-174-rutledge-street-bedford-bedford
-
maps.app.goo.gl/YXtRyyQhuMyMYiNW9?g_st=ic а это католическая? Я просто не разбираюсь)
-
Ну обычная школа, не католическая
-
Я не углублялся, но думаю должны быть полноценные две спальни. Что такое школа све?
-
Там ще є приписка про нотаріусів
-
Зрозуміло. В мене теж чоловік в Україні. ПР подались. Можливо хтось поділиться досвідом, як знімався з обліку...
12 Jan 2024, 17:45
Post 163821 of 385989
about a minute ago