PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка якщо мама головний аплікант , а її чоловік не в Канаді , його можна включити в анкету і потрібно проплату за двох робити ?
-
Мы к друзьям приехали. Никто французского не знал, но у нас и английский на школьном уровне.. Но подсказки и помощь друзей в начале пути - неоценима, очень нам помогли. Я 1,5 года учу французский, муж все это время работает на стройке..Как быть с дальнейшим процессом иммиграции - непонятно, так как сейчас у меня есть французский (не высокий, но достаточный для понимания собеседника), но нет работы, а у мужа - есть работа, но нет французского(( пермиты заканчиваются в 2025. Сейчас закончу 7 уровень и буду искать работу..а может лучше в другую провинцию перебираться, где требования полегче..пока на распутье.
-
Ну от якщо 32 то треба дивитися що тобі не вистачає щоб набрати тих 480+ балів і газувати, а не нити що всьо пропало і шукати шояхів обходу через гуманітарну.
-
Селпіп. В мене 9 12 12 10. Якщо 9999 там приріст суттєвий
-
Не розумію, чому при заповненні усіх необхідних форм на PR програму для батьків ніде не було вказано, що треба їм прикласти ще і довідку про несудимість? Це треба прикладати окремо, як додатковий документ? Якщо відразу не зробили, чи означає це, що офіцер може повернути заяву, як неповну?
-
Значить англійську треьа на 10 здати і буде йому щастя
-
То значить чогось іншого не хватає, може 45 вік. Я пройшла з лміа 40 і англ висока
-
То не показовий бал, якщо інженер то по stem можн пройти, иам буде падати бал
-
Дякую за відповідь. Десь приблизно такі ціни були 1,5 роки назад. Буду в понеділок звонити Саскатун і Норз Батерфорд