PR CUAET
-
www.stilt.com/blog/2021/12/how-to-write-a-letter-of-recommendation-for-immigration/
-
Подавайтесь заново, якщо номінація дійсна. Якщо вже прострочена, то подайтесь зпочатку на подовження, і подавайтесь знов
-
Апостиль ставиться тільки на оригіналі документів
-
Дистанційна подача на яку послугу?
-
Скажіть, будь ласка, Ви ставили апостиль чи завіряли копії? Це різні процедури. Я хочу розібратися, бо слот отримати справді важко. І Ви це замовляли на сайті міністерства освіти чи в інформаційно-іміджевому центрі? Мені йдеться про дипломи про вищу освіту. Заздалегідь дякую.
-
Так, після. Але й дійство є спільні друзі, моя родина з України приїздила знайомитись, та повернулись назад додому. Ми їздили разом по Європі, святили Пасху навіть в церкві) він підтримав) тож звісно фотографії є, навіть моєї мами та хрещеної з його батьками та родичами😅 та з не одного місця роботи є люди які можуть підтвердити що ми пара з наміром побратись)
-
IA @Genr1etta
-
В одно из миллиона писем, которые я писала, Я добавляла письмо от матери депенданта, что она понимает, что если ее ребенок не пройдет медицину сейчас, то он лишается возможности получить пр сейчас и согласна с этим.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, ви надавали щось окрім листа пояснення, чому депендант не може пройти медицину?
-
В жодному разі. 3 листи в індивідуальному стилі, думаю, більше варті, ніж 20 під копірку.
-
Доброго вечора дорога громадо! Підкажіть будь-ласка ті хто так робив (оплачував частинами за ПР) що ви саме обирали при оплаті, щоб так можна було зробити? У мене ліміт 2000,і також у чоловіка. Треба сплатити 3500 майже за сім'ю с 3 людей. Тому хочемо зробити 2 оплати. Заздалегідь дуже дякую