PR CUAET
-
Дистанційна подача на яку послугу?
-
Скажіть, будь ласка, Ви ставили апостиль чи завіряли копії? Це різні процедури. Я хочу розібратися, бо слот отримати справді важко. І Ви це замовляли на сайті міністерства освіти чи в інформаційно-іміджевому центрі? Мені йдеться про дипломи про вищу освіту. Заздалегідь дякую.
-
Так, після. Але й дійство є спільні друзі, моя родина з України приїздила знайомитись, та повернулись назад додому. Ми їздили разом по Європі, святили Пасху навіть в церкві) він підтримав) тож звісно фотографії є, навіть моєї мами та хрещеної з його батьками та родичами😅 та з не одного місця роботи є люди які можуть підтвердити що ми пара з наміром побратись)
-
IA @Genr1etta
-
В одно из миллиона писем, которые я писала, Я добавляла письмо от матери депенданта, что она понимает, что если ее ребенок не пройдет медицину сейчас, то он лишается возможности получить пр сейчас и согласна с этим.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, ви надавали щось окрім листа пояснення, чому депендант не може пройти медицину?
-
В жодному разі. 3 листи в індивідуальному стилі, думаю, більше варті, ніж 20 під копірку.
-
Доброго вечора дорога громадо! Підкажіть будь-ласка ті хто так робив (оплачував частинами за ПР) що ви саме обирали при оплаті, щоб так можна було зробити? У мене ліміт 2000,і також у чоловіка. Треба сплатити 3500 майже за сім'ю с 3 людей. Тому хочемо зробити 2 оплати. Заздалегідь дуже дякую
-
Дякую) зрозуміла
-
Мы тільки зараз отримали кошти за все до нашого віртуального кабінету. Зараз запитали ще раз чи дійсно це завірення копій. Чекаємо на відповідь ( бо коштує немало, ще і відправа потім). В нас вже є евалюація від WES, але тут академічні заклади сказали, що ії не приймають, тільки від mifi. Як буде інформація, я можу вам в приватні написати
-
Вы так интересно пишите… кондо фи всего 180 дол… а отопление , газ, свет и т д не считаете сюда… Потому как в домах, дуплексах, таунхаусах в кондо фи не входят утилиты… У нас друзья снимают дуплекс, платят за утилиты 400-500 дол в мес… Знакомая девочка снимает таунхаус 300-400 дол за утилиты…
-
Ну смотрите, я плачу 350 кондо фи за квартиру + около 15 за паркинг. В сумме 365$ 2 человека в семье. Круглый год. Знакомый живет в дуплексе, 4 человека в семье. Кондо фи нет, платит 50 за мусор, 100 за воду и 100-250 за газ в зависимости от времени года. Выходит 325 ежемесячно круглый год. Сравнивать дуплекс и квартиру, думаю не надо. Таунхаус выходит дороже из за кондофи, но и ценник на него в Калгари на 200к ниже.