PR CUAET
-
Ну смотрите, я плачу 350 кондо фи за квартиру + около 15 за паркинг. В сумме 365$ 2 человека в семье. Круглый год. Знакомый живет в дуплексе, 4 человека в семье. Кондо фи нет, платит 50 за мусор, 100 за воду и 100-250 за газ в зависимости от времени года. Выходит 325 ежемесячно круглый год. Сравнивать дуплекс и квартиру, думаю не надо. Таунхаус выходит дороже из за кондофи, но и ценник на него в Калгари на 200к ниже.
-
Таунхаус купляють ті, в кого на будинок не хватає :) звісно що як кондо фі в таунхаус 400 то буде до 1000 всі утиліти
-
Підкажіть будь ласка як в своєму акаунті CRA запросити виправлення помилок податкової декларації. Я не вказала свою пенсію по інвалідності, яку отримую на українську карточку. Як це зробити щоб ця пенсія не оподатковувалася в Канаді? Можливо є якась відео інструкція, або дайте будь ласка пораду.
-
Підкажіть будьте так ласкаві, подаюся самотужки на PR по программі для українців, котрі мають прямого родича з PR або громадянством Канади. Які саме переклади довідок про несудимість з різних країн мені треба зробити, та в кого. Бо кажуть та пишуть різне. Починаючи від особи яка знає мову та має аффідавіт, до сертифікованих перекладачів з печаткою. Ще й декотрі радять нотаріально той переклад посвідчити. Хто подавався за цієф программою, і в кого все прийняли, ви який саме переклад робили?
-
Дякую, дуже цікаво! Насамперед хотілося б розуміти в якому з цих варіантів я більше зароблю та моя сім‘я, хвилює як це вплине на виплати якісь наприклад дитячі і взагалі податків заплачі як найманий і скільки як селф
-
Для тех, кто подается сам, делюсь найденными в интернете гайдами от разных организаций, помогающих с миграцией: 1) owjn.org/2013/04/01/what-proof-do-i-need-for-a-humanitarian-and-compassionate-application/ 2) www.schliferclinic.com/wp-content/uploads/2018/05/HC-Toolkit-2018-Update.pdf 3) www.solidarityacrossborders.org/wp-content/uploads/HC-kit-EN-FINAL.pdf
-
Це разводняк! Мені обійшлася в 100 євро і на мейл скинули за тиждень часу!
-
Добрый вечер кто знает когда чаще всего приходит отказ по программе, до здачи биометрии или после?
-
Добрый вечер! А аффидевит нужен?
-
Подавалась десь 3 місяці тому і сьогодні прийшла смс, що довідка готова. Але😅 я відправляла конверт зі зворотнім відправленням, а вони тут пишуть щоб забирали з Торонто. Може хтось знає як це працює. Відправлять вони назад мені довідку поштою чи треба їм якось писати щоб відправили?
-
Яке у вас місто, де знаходиться консульство?