PR CUAET
-
Можете кинути ссилку, де можна подаватися, або більше дізнатися які саме документи потрібно?🙏
-
Але якщо ви ще навіть нічого не дізнавались і не готувались ніяк, можливо є сенс звернутись до міграційного консультанта Хоча б для перевірки вашого пакету документів, коли все буде готово, наприклад
-
Сьогодні почула від колеги, що якщо ти не простий супервайзер, а assistant manager то в тебе буде більше балів в ЕЕ. Зайшла в калькулятор ЕЕ і там просто питання є досвід канадський тір 0-3 є чи нема, тобто виходить немає різниці чи в тебе тір 0 чи тір 2, я правильно розумію?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit.html
-
Так ви можете прискорити подавшись з Молдови
-
Привіт. Я подавалась на піар по Canadian experience class, майже 6 місяців чекаю і сьогодні такий лист прийшов. Я дівчина і за освітою маркетолог, також вказала що military service is not applicable в своїй аплікації. Опції своїми словами пояснити мені не дали. Де краще отримати і чи взагалі можливо таку довідку дівчині? Дуже дякую. Мені дали аж 7 днів
-
Вибачте, не так написала) Ми теж відправили 23 лютого.
-
Нужно ли указывать апостилюЮа канадский адрес, что спрашивается в анкете для отправки документа.
-
Дякую! Там такий складний процес, що самому не розібратись?
-
І враховуйте, що відразу після підтвердження від університету вам необхідно подаватись на provincial attestation letter І лише після його отримання ви можете податись на стаді перміт, це все займає час
-
Ще чекаємо
-
Ви вже отримали?
-
Спасибо. Да, перечитала. Аффидевит нужен только для переводов, сделанных несертифицированным переводчиком
-
Та ні, просто часу у вас не багато залишилось Ми з консультантом подавались на початку березня, бо були певні свої обмеження по часу, хвилювались, що не буде можливості виправляти тоді помилки чи подаватись заново Багато хто сам подається
-
Получається без підтвердження з університету, я податися на study permit не можу. Тільки поки що готувати всі документи?
-
Доброго вечора. Повернули заявку бо не дозаповнила одну форму(. Прийшов лист пояснення що треба ї заповнити в вислати на адресу яку вказали в листі . Але там нема ніяких адрес. Чи може я не так розумію ((. Може в когось була така ситуація-куди відправити дозаповнену форму. Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Ви не можете податись на study permit без provincial attestation letter для отримання якого треба підтвердження університету Тобто: Отримуєте підтвердження, подаєтесь на provincial attestation letter, чекаєте його отримання (там теж якісь свої терміни є), і тоді додаєте його до своєї заявки на study permit, подаєтесь, чекаєте запрошення на біометрію, здаєте біометрію і знову чекаєте (15 тижнів, наче пишуть) За посиланням, що я скинула, все розписано більш детально