PR CUAET
-
То значить чогось іншого не хватає, може 45 вік. Я пройшла з лміа 40 і англ висока
-
То не показовий бал, якщо інженер то по stem можн пройти, иам буде падати бал
-
Дякую за відповідь. Десь приблизно такі ціни були 1,5 роки назад. Буду в понеділок звонити Саскатун і Норз Батерфорд
-
Дякувати богу ми не подаємось на Гум програму, іммігруємо по іншій. Але коли жили в Торонто, то теж дивилися в цей бік… Але ті суми які потрібно заплатити і ще й рулетка, зіграло своє.
-
Він не може більше року отримати номінацію. В нього толковий адвокат і разом вони продумують стратегію.Я написала не для того,щоб почути параду)Що кому скаже офіцер -нам нікому не відомо. Кожен вирішую що йому робити і на що подаватися, виходячи з своїх міркувань ,почуттів, і не одній консультацію з спеціалістами. А вже не раз говорила і тут мабуть це теж говорили -гуманітарна програма ,це рулетка..І ніхто не знає кому ,що випаде.Безліч кейсів де схожі історії у людей і одним дають опрув,а іншим -ні. Жоден адвокат/консультант не дасть вам 100 відсотковою гарантії ,але проаналізувавши свої минулі кейси може сказати -чи ж шанс? Мабуть всі знають,що в минулому році отримували ПР українці з Западної України ,які про війну тільки чули. А в цьому році більш прискіпливо почали підходити до розгляду. Мені багато пишуть в особисті ,питають поради.Та що я можу сказати -ми ризикнули,заплатили немалі гроші і поки ще на пів дорогі,бо ніхто не знає скільки ще чекати карток. Українці ,моя вам порада -читати тут все це добре ,але краще все ж таки звернутися до спеціаліста,отримати консультацію стосовно вашого випадку і приймати рішення-ризикувати чи ні. В будь якому випадку -бажаю кожному успіху і отримання бажаного.
-
Добрий день. Хто може порадити хорошого міграційного консультанта в провінції Квебек?
-
А провінційні програми? Ваш знайомий з роботи може через них отримати ПР. Тому що по ЕЕ шалений бал, наврядчи він пройде і дитина не є достатньою причиною подаватися на гум программу. Офіцер може сказати, а чого тоді не іїдете до іншої провінції отримувати ПР
-
Можете вислати їм скан тоі бумага яку дали в клініці , там є номер вашого медогляду, але результати буду автоматично надіслані в Іміграцію, тому по факту нічого не тре робити але якщо хочете себе заспокоїти то можете відправити їм копії які вам дали в клініці. 👍🏻