PR CUAET
-
Якщо у вас є work permit - то вашій дитині не потрібен лист від провінції. Вам потрібно лише отримати лист підтвердження від університету і тоді зможете податися на study permit. Аплікація дуже проста - немає за що платити гроші консультантам, якщо нормально знаєте англійську мову. Можете собі поки чекаєте лист від університету вже почати заповнювати аплікацію. Якщо виникнуть якісь труднощі при заповненні - пишіть - підкажу. Я і мої знайомі заповнювали самі.
-
Я так же про чек из сра, если их было бы так легко обналичить, их бы почтой не слали....кто выдал чек его легко отзывают...сра чек выдается на имя конкретного человека...интересно как чужой чек обналичить в банкомате??? Вам банк не рассказал?если в банкомате ты авторизируешься картой, всовываешь чужой чек, он или сразу возвращает, или зависает в системе до 5ти рабочих дней...если так легко вставить чужой чек и получитьналичку, зря я все письма предыдущих жильцев возвращаю🤔, совсем тогда странно рассылать чеки если их так легко перевести в кеш. Думаю это совсем не так...
-
Доброго ранку! Прошу вашої допомоги. Як мені бути? Я головний аплікант, з собою подаю доньку 20 років. Донька в Канаді з 17 років, нікуди не виїжджала з настанням 18 років. З Дії довідку про несудимість витягнути не можемо, бо прострочений ІD. Чи обовʼязково подавати довідку доньці чи можна додати пояснення? Заздалегідь дякую
-
Ви не зможете подаватися сину на візу з Молдови, якщо він фізично не буде там. Вірніше, в заявці ви то зможете вказати, що він подається з Молдови, але пізніше якщо випливе, що він не був у той час у Молдові (а це випливе, бо не буде відповідних штампів у паспорті), то це загрожує подальшим misrepresentation і баном на 5 років
-
Кенеда пост
-
Треба