PR CUAET
-
Усі аплікації ви подаєте онлайн, без візиту до консульства/посольства Канади
-
Як рік сплутав то дуже довго до наступних кроків, у 22-23 швидше розглядали...як сплутав місяць то цікаво який, бо якшо другий пункт 20.10 то ще можна повірити 2 тижні до біо виходить і дуже швидко здав біо за тиждень
-
Ви не зможете подаватися сину на візу з Молдови, якщо він фізично не буде там. Вірніше, в заявці ви то зможете вказати, що він подається з Молдови, але пізніше якщо випливе, що він не був у той час у Молдові (а це випливе, бо не буде відповідних штампів у паспорті), то це загрожує подальшим misrepresentation і баном на 5 років
-
Не треба ні довідки, ні пояснень на доньку. Якщо вона не перебувала в жодній країні крім Канади більше 6 місяців у віці 18+ їй не потрібна довідка про несудимість.
-
Дякую😊
-
Кенеда пост
-
Саме так як я написала. Банкомати не зчитують всю інформацію. Ми думали точно так як ви. Тому думати не має про що. Факт залишається. Саме тому для захисту своїх коштів потрібно щоб всі робили прямий депозит.
-
Якщо запрошення і є підтвердженням оплати, як бути у випадку коли в аплікації вказано 5 родичів, а на PR йдуть тільки двоє і я планую робити оплату за двох? За правилами наче всі мають проходити біометрію
-
Треба
-
Перевірте по вашому ноку саме в вашій локації через JobBank
-
Що означає вказано 5 родичів. Це депенданти? Чи батьки/сіблінги?
-
Ви можете податися в ЕЕ без канадського досвіду, якщо в вас є іноземний досвід в ноках 0-3. Ви намагаєтеся подати на ПР - якщо пройдете в вибірку вам надішлють ІтА Потім заповнюєте анкету, робите проплату і отримаєте AoR. Якщо ваш Ворк переміг вже близький до кінця - можете на основі AoR зробити подовження через BOWP Якщо всього того немає, ви в вибірку не пройшли, не отримали ІтА чи AoR - так, для нового вп треба або ЛМІА або французька мова на рівні СЛБ 5
-
Ще декілька питань) - 18 днів (Молдова -це розгляд -підтвердження), біометрію і вклейка візи теж в Молдові, скільки це по часу? Це все робиться в Кишиньові? Чи аплікацію можно подати з найближчого міста до кордону? Дякую
-
Дякую 😊
-
І цей перелік, де немає маркетолога zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1566-21#Text
-
1) Вважається аспірантура, отримана в Україні, офіційною роботою в Україні? 2) Якщо на попереднє питання відповідь так, то чи можна її писати як інтернаціональний досвід роботи при подачі на Express Entry? 3) Вважається аспірантура, отримана в Канаді, офіційною роботою в Канаді? 4) Якщо на попереднє питання відповідь так, то чи можна її писати як досвід роботи у Канаді при подачі на Express Entry?
-
Пишить лист. Посилайтесь на статтю закона Про військовий обов'язок і військову службу
-
Привіт, чи може хтось підказати якщо я при подачі на новий паспорт залишила конверт з моєю адресою та чек ордер чи вишлють мені паспорт додому, чи потрібно замовляти DHL.Дякую.
-
Там є маркетинг
-
1. Якщо в вас є робочий конкракт після здобуття ступеня і оплата праці. 2. N/A 3. Ні, не вважається 4. Не можна
12 Jan 2024, 17:45
164083/471253
4 minutes ago