PR CUAET
-
Доброго дня! Хто знає який строк дії довідки про несудимість? Дякую
-
Я подалась сейчас ребенку на визу . У нее визитор рекорд . Заполняла как от себя - хочу работать , нахожусь как работник . Но день рождение и данные фио ребенка , форму основную пдф тоже заполняла ее данными . Там где нужно прикрепить визитор рекорд , прикрепляла ворд письмо с объяснением что я мама и подаюсь на визу ребенку , так как новый паспорт . В этот же ворд письмо закинула ее старый паспорт+ фото визы и новый визитор рекорд Там где опциональные документы прикрепляла свой паспорт+ виза и ворк пермит. Только при ответах на вопросы анкеты про оплату - готовы ли вы платить уже указываете да . Можно сразу с кредитки и заплатить. Только заполнила все как пару дней - жду что ответят PS. По этой схеме уже получал человек ребенку Я подала вот так пару дней назад . Жду ответа
-
Обидва фул тайм - ні
-
Ви конкракт могли підписати під час навчальних годин, чи після.
-
окей, тоді питання такі: 1) чи можу я працювати фулл-тайм у Канаді та в цей же час навчатись теж фулл-тайм на аспірантурі в Канаді? 2) чи можу я працювати фулл-тайм у Канаді та в цей же час навчатись теж фулл-тайм на аспірантурі в Україні чи тоді тільки стажуватись у Канаді можна? 3) чи рахуються стажування у Канаді як досвід?
-
Дякую)
-
1. Ні, я відповіла зверху умови навчання + робота 2. Працювати в Канаді, навчатися поза так 3. Неоплачуване стажування як робочий досвід в Канаді не зараховується
-
Зараз навіть висновок влк «непртдатний» чи «обмежено придатний» не можна одержати, висять документи місяцями в обласній влк, а знятися то взагалі з огляду фантастики
-
додала питання 1) чи можу я працювати фулл-тайм у Канаді та в цей же час навчатись теж фулл-тайм на аспірантурі в Канаді? 2) чи можу я працювати фулл-тайм у Канаді та в цей же час навчатись теж фулл-тайм на аспірантурі в Україні чи тоді тільки стажуватись у Канаді можна? 3) чи рахуються стажування у Канаді як досвід?
-
Але не писали якою ціною :) навряд чи то було просто так :)
-
Щодо прорахунку балу - що ліпше - скористайтеся офіційний CRS калькулятором