PR CUAET
-
А провінційні програми? Ваш знайомий з роботи може через них отримати ПР. Тому що по ЕЕ шалений бал, наврядчи він пройде і дитина не є достатньою причиною подаватися на гум программу. Офіцер може сказати, а чого тоді не іїдете до іншої провінції отримувати ПР
-
Дайте будьласка контакт вашого адвоката
-
По программе вроде нет этой формы
-
На номінаці теж саме тре вказати але в мене було так як увас і я вказав середній 6 , номінацію отримав ) те питання особо ролі не грає тому не переживайте . 👍🏻
-
В любом случае ему обращаться в консульство Украины. Они возьмут у него копии основных документов и сделают запрос/проверят базы данных по его личности
-
Можете вислати їм скан тоі бумага яку дали в клініці , там є номер вашого медогляду, але результати буду автоматично надіслані в Іміграцію, тому по факту нічого не тре робити але якщо хочете себе заспокоїти то можете відправити їм копії які вам дали в клініці. 👍🏻
-
Дуже дякую! Тобто celpip для себе рахує, як п'ятірку, а вже на номінацію вираховується середній?
-
Напишите потом здесь об итоге, пожалуйста. Многим поможет
-
Дай вам Бог!!! 🙏
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка як отримати довідку про несудимість з України для іноземців. Чоловік не має громадянства, проживаючи в Україні мав лише посвідку на постійне проживання. Чи можна йому отримати довідку через посольство?
-
5 , селпіп завжди рахує по найменшому це на номінації є питання про середній бал здається на скільки я пам’ятаю . 👍🏻
-
Мы сейчас проверяем это опытным путем. Подали 2 справки, которым больше 6 месяцев. Получены уже здесь через консульство. В Украину не заежали. Посмотрим, я не думаю что их завернут.
-
Вот, вот! И я о том же 😁
-
Ребята есть ли кто подается по медицинской специальности? Отзовитесь пожалуйста интересует вопрос с лицензией
-
Я пыталась разобраться в этом вопросе. Похоже зависит от места получения и где находится человек на тот момент. Если эта справка подаётся с территории Украины и человек ещё там, то 6 месяцев. Если уже в Канаде, то без заездов в Украину, бессрочно годная.
-
Немає середнього
-
Чи треба при наявності common-law заповнювати форму 5589? Чи тільки 5409? Дякую
-
Вот в том-то и дело, что никто точно не знает. Кто-то говорит 6 месяцев, а кто-то, что она типа постоянная, если не возвращался в Украину. 🤷♂ ХЗ короче))
-
Здавали в серпні в Принц Альберт, Саскачеван. Огляд в лікаря дорослий 200 дол, дитина 50 дол. Рентген дорослий 50 дол. Аналіз крові безкоштовно. Перепитала чи дійсно не треба за аналіз крові платити, сказали, що покривається провінційною страховкою. За дорослого вийшло всього 250 дол. За дитину 200 дол
-
🤦🏻♀️
12 Jan 2024, 17:45
16410/389668
about a minute ago