PR CUAET
-
Можна, але: You can count part-time work toward the work experience requirement, as long as you were not a full-time student at the time. Наступне речення не дуже зрозуміла: However, you must have gained the equivalent amount of experience as someone who worked full-time for at least one year (1560 hours)
-
Адвокат тут ни при чем и не поможет. Сначала иммиграция отправляет заявление на проверку в СБУ ( эта открытая информация), налоговую и так далее. Уже не уровне СБУ не будет схвалення мужчинам 18-60 (просто не вернется заявление в миграцию). И даже если повезет и будет схвалення от СБУ - ни один военком не сделает открепление, исключения инвалиды, многодетные и пр кто и так может выехать.
-
1. На практиці - не впевнена що це реалістично потягнути. Ліпше здати на вищий рівень мови чи отримати ЛМІА В теорії - так. 2.Навчання в Канаді дороге, і, знов, на практиці не впевнена що можна витягти навчання + освіта.
-
Україна не Канада, хіба ні?
-
Дякую вам дуже! Буду так і пробувати
-
16 октября
-
Да, поэтому и начал переживать
-
@OstapBosak підтвердіть будь ласка, чи мій консультант був правий : Ремоут Освіта за кордоном + ЕСА ; фулл тайм робота в Канаді - все одночасно, система пропустить і нарахує бали і за перше і за друге? Дякую
-
На жаль, я не модератор і не можу прибрати коментарі не за темою, тому будь ласка, давайте про виїзд на Пмж і процедури в Україні будемо говорити у іншій гілці, а тут думати, що зробити для погодження продовження терміну від IRCC. Я знайома із місцевим депутатом, думаю задіяти його. Великих кроків поки не роблю, бо до вересня ще є час, активні дії планую робити у серпні. До того планую вже мати план, в бік якого поки лише дивлюсь. Якщо маєте ідеї, впливових людей, друзів чи соціальні служби - задіюйте. Або хоча б порекомендуйте. Також, роботодавці часто мають своїх людей, які готові написати запити за вас/нас
-
Доброго ранку друзі пишу оскільки маю проблеми з скачування документів на аплікаційну форму SINP, хочу податися по програмі по досвіду в Саскачевані і мені потрібно заповнити 3 форми Generic application form for Canada Additional family information form Schedule A background/declaration Проблема - не можу скачати з IRCC жодної форми , можливо хтось має скачані зразки ? Знайшла на іншому сайті але по інструкції заповнення вони не підходять(((допоможіть будь ласка
-
Ошибся))) 16 Апреля. Уже все в голове перепуталось
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessed.html
-
Треба ще дожити до 2026)