PR CUAET
-
Дуже багато питань 😁 - КНР - PhD. ECA прирівнює до Doctorate - Law - 2021 захист докторської був
-
1. Теоретично можна, але змісту в цьому немає 2. Якщо відмова але є імплайд статус по візитор - то працювати не можна. Відповідно якщо просто відмова і не було візитор імплайд - також. Тому змісту додатково подаватися на візитор немає. 3. Коли відмовили у вас втратився статус (там буде написано яким числом). І до 90 днів з втрати можна податися на відновлення статусу. Якщо є підстави вокр/студент, якщо немає - візитор. Але тут вже імплайд не буде, тому легально працювати не можна Якщо ж 90 днів пройшло тоді подаємося на так званий TRP
-
Відкритий робочий перміт
-
З отримання докторантури Канади ви отримаєте 3 роки PGWP
-
-
Ой сорри...зацепила....просто выше девушка вопрос задала пришел возврат доков, ей вместо ответа напихали сама подаешься разгребайся, если у вас нет ответа, можно промолчать...кто то кто знаком с ситуацией ответит по делу...потом вы пишите что вот начали все сами подаваться будут отказывать...зачем вы людям такое пишите???? Вы подались получили отлично, очень рада, если по делу отвечаете отлично, но у некоторых нет сумасшедших суми за иногда чисто проверко того что сам собрал....зачем людям пихать....я бесплатно рассылаю образцы писем какие имею....в личку....люди сами выбирают как им подаваться....не надо унижать выбор других...зачем тогда эта группа если не помогать друг другу, а только носом тыкать....ты сам вот и греби, вот и гребем....
-
Який унік до речі? Як вчитись було? Теж думала їхати у Китай до університету Цинхуа. Там навіть ще курси китайського тобі оплачують. Як Ви такий напрямок вибрали? Єдине, що мене зупиняє від такого напрямку, це можливість конфлікту у Тайвані. Також, маючи канадську робочу візу, хочу спробувати можливості там. Тобто, що за пхд в Україні, що за пхд у Китаї, де б не було окрім Канади, тобі за пхд однакову кількість балів дають?
-
18882422100
-
Так
-
CCNU, Hubei, Wuhan Я Пекін не люблю, але Тцінхуа сильний, не знаю щодо окремих кафедр. Обрала свій бо кафедра міжнародного права в топ 3 КНР. Так, в мене був повний грант + китайська. Міжнародник, була номінована після закінчення магістратури там. Мене більше не конфікт бентежить, а статус іноземця в кнр в принципі. Відповідність ступенів прораховуються через евакуацію диплома - ЕСА. Не все буде однаково зі всіх країн.