PR CUAET
-
Може кому буде корисно. Відправила якраз дипломи Meest з Монреаля в Київ, 22.04. Обіцяно було 10-15 робочих днів. Написала їм, бо статус не мінявся. Сказали, що 12.05 виїдуть з Торонто і ще 2 тижні. При цьому посилка дійшла за 3 тижні останній раз, ще й перед Різдвом
-
Перекладати потрібно 100% завжди всі документи які ви додаєте. Якщо ви посилаєтеся або додаєте дипломи - перекладайте. Якщо вам ваші дипломи в вашому кейсі не потрібні - відповідно не даєте і не перекладаєте. Чи потрібні вам дипломи в вашому кейсі відомо тільки вам. З обовязкових документів на гуманітарну лише паспорти, статус, свідоцтва про народження/одруження/розлучення/смерть, фото та довідки про несудимість. І то якраз в гуманітарній можна і додатково виключення просити з будь якого з цих документів, якщо на це є причини.
-
Я пробувала зі свого по всякому:) з того що чула від людей, то працює хіба з окремого екаунту для дитини. А от паперові відмов не було. І на тому дякуємо ірсс :))
-
Я никого не называла дураком, я просто написала, что люди имеют право выбора отличного от вашего...вот и все....я рада что вы получили и имели возможность оплатить консультанта, не у всех она есть эта возможность, дураками никого не называла, не плативших ни неплативших...успокойтесь...
-
Не вважаю, що імміграція по H&M складна для розуміння. Все детально описано, рекомендації імміграційним офіцерам по розгляду таких кейсів є публічні. Детально вивчаєш і робиш. Все з самого початку розписано для людей хто буде надсилати самостійно, консультант це опція і ваше рішення.
-
А завірити копії планую просто в нотаріуса, на сайті міфі написано, що можна. Я так розумію, що через міністерство освіти роблять, щоб швидше пройшов процес в міфі?
-
Відвертий шовінізм & расизм. Коли почалась війна для українців стало тяжче через постійні навідання поліції. Неможливість убезпечити свій статус після закінчення студ перміту бо роботу навіть з HSK 6 не тічінг знайти можна лише по гуансі. Це з основного.
-
На візу система дозволяє податися тільки тим у кого work або study permit. Коли вибираєте статус visitor, то система тільки вибиває продовження visitor record. Телефонував до них в IRCC, вони самі не знають як правильно робити. Але сказали що можна вибирати інший статус, суто щоб система пропустила і видала правильну заявку. В самій формі IMM5257 на візу можна вказувати статус візітор. Ну і варто прикріпити лист обяснення до вашої заявки.