PR CUAET
-
Я никого не называла дураком, я просто написала, что люди имеют право выбора отличного от вашего...вот и все....я рада что вы получили и имели возможность оплатить консультанта, не у всех она есть эта возможность, дураками никого не называла, не плативших ни неплативших...успокойтесь...
-
Не вважаю, що імміграція по H&M складна для розуміння. Все детально описано, рекомендації імміграційним офіцерам по розгляду таких кейсів є публічні. Детально вивчаєш і робиш. Все з самого початку розписано для людей хто буде надсилати самостійно, консультант це опція і ваше рішення.
-
А завірити копії планую просто в нотаріуса, на сайті міфі написано, що можна. Я так розумію, що через міністерство освіти роблять, щоб швидше пройшов процес в міфі?
-
Відвертий шовінізм & расизм. Коли почалась війна для українців стало тяжче через постійні навідання поліції. Неможливість убезпечити свій статус після закінчення студ перміту бо роботу навіть з HSK 6 не тічінг знайти можна лише по гуансі. Це з основного.
-
На візу система дозволяє податися тільки тим у кого work або study permit. Коли вибираєте статус visitor, то система тільки вибиває продовження visitor record. Телефонував до них в IRCC, вони самі не знають як правильно робити. Але сказали що можна вибирати інший статус, суто щоб система пропустила і видала правильну заявку. В самій формі IMM5257 на візу можна вказувати статус візітор. Ну і варто прикріпити лист обяснення до вашої заявки.
-
Дяку. Десь так і відбувається. На саме заповнення анкет іде кілька годин. Але це НАЙМЕНША частина часу який ми витрачаємо на кейс. І найлегша яку можна віддати асистенту а потім просто перевірити. Найбільш де ми корисні це речі які якраз не займають багато часу. Так звані known unknowns and unknown unknowns. Коли є кілька років досвіду вже є розуміння всіх стандартних помилок чи проблем, і як зробити так щоб вони мінімузувалися. І це не потребує часу при надобрі, але це потребує кілька років досвіду, кілька сот поданих заявок і десятки пройдених проблем. А також скільки є речей про які коли заповнюєте лише одну - свою заявку ви просто не знаєте. І в 90% випадків вас це може не зачепити. Але тих 10% потім отримують дуже погані наслідки. Саме за непопадання в ті 10% і йде більшсть оплати і цінності наших послуг. Також крім заповнення даних весь процес вимашає десятки годин спілкування з клієнтом. Інколи навіть витягнути інформацію може займати місяці (маю одного клієнта по Українській програмі, з якого з жовтня по крупинці витягую інформацію досі).
-
Так
-
Це буде прораховувати організація що робить ЕСА - напр WES. Різні освітні системи країн світу різняться. Те що десь спеціаліст, в Канаді може бути бакалавр, а може магістр. Те що десь PhD в Канаді може бути докторантура, а може маг тощо
-
Нас колись на магістратурі вчили десь так: Я звісно сам можу полагодити кран, тим більше що в Ютубі вже все є. Але мені це займе 2 години, і кожен 5тий раз він всеодно буде текти і треба буде переробити. Або я можу заплатити 200 дол сантехніку, який це зробить за 20 хвилин.
-
В двічі більше від чого? Низще за 4000, не зустрічала...спілкувалася с кількома консультантами і маю фідбек ще від інших людей, і є такі котрі і гроші беруть суттєві, і час тягнуть, і помилки роблять...хоча досвід, хто там розбере помічник помилився...я нікому не пропоную йти самим на подачу бо треда реально багато часу розібратися з усім уаажно, але то можливо, Вам велика вдячність що тут допомогаєте...це реально круто що людина с досвідом дає інфо.....я просто за то що можливо і своїми силами, і щоб дівчата не засуджували..тих хто питає....
-
Ну так, пояснення і буде. Мені, правда, трохи дискомфортно, так як просять офіційний документ