PR CUAET
-
Так
-
Це буде прораховувати організація що робить ЕСА - напр WES. Різні освітні системи країн світу різняться. Те що десь спеціаліст, в Канаді може бути бакалавр, а може магістр. Те що десь PhD в Канаді може бути докторантура, а може маг тощо
-
Нас колись на магістратурі вчили десь так: Я звісно сам можу полагодити кран, тим більше що в Ютубі вже все є. Але мені це займе 2 години, і кожен 5тий раз він всеодно буде текти і треба буде переробити. Або я можу заплатити 200 дол сантехніку, який це зробить за 20 хвилин.
-
В двічі більше від чого? Низще за 4000, не зустрічала...спілкувалася с кількома консультантами і маю фідбек ще від інших людей, і є такі котрі і гроші беруть суттєві, і час тягнуть, і помилки роблять...хоча досвід, хто там розбере помічник помилився...я нікому не пропоную йти самим на подачу бо треда реально багато часу розібратися з усім уаажно, але то можливо, Вам велика вдячність що тут допомогаєте...це реально круто що людина с досвідом дає інфо.....я просто за то що можливо і своїми силами, і щоб дівчата не засуджували..тих хто питає....
-
Ну так, пояснення і буде. Мені, правда, трохи дискомфортно, так як просять офіційний документ
-
О, так якщо в дитини візітор не і не подашся, тому мабуть паперові і приймають :)
-
Крім того якісь прості банальні речі, як наприклад на кого треба заповнювати 5406 і кого туди вписувати - питання яке тут виникає практично раз в день. В людини яка робить сама особливої проблеми з цим не буде - розбереться. Але це займе зайві 30-60 хвилин пошуів в інтернеті, на форумах, чатах, і тд. І ще потім купа днів сумнівів. А в кожного 30го це буде повернута заявка і згаяні 4 місяці роботи, якщо не повністю втрачена можливість податися
-
Так, то я знаю, але мені вже було пізно:) Ну і якось вважала шо після куает вже не можна ним користуватися, не досліджувала загалом
-
Звʼязки Думаю з тими питаннями ліпше в Приват, бо до ЕЕ це не має жодного відношення 😉
-
Погортайте чат. Останні рази консульства попереджали про появу слотів на своїх сторінках у Фейсбук. Багато людей зловило слоти.
-
Якщо ви закордоном після отримання портал 1,нічого страшного ,ви відповідаєте ,що ви не в Канаді,і пишете дату коли приїдете
-
4000 за успішний іміграційний кейс, в якому не треба мови, освіти, роботи з купою вимог, лміа - то майже безкоштовно.
-
Дітям? Так теж таке чула, знайома так зробила. Все одно косий варіант :) але робочий, як і паперова подача