PR CUAET
-
Так, то я знаю, але мені вже було пізно:) Ну і якось вважала шо після куает вже не можна ним користуватися, не досліджувала загалом
-
Звʼязки Думаю з тими питаннями ліпше в Приват, бо до ЕЕ це не має жодного відношення 😉
-
Погортайте чат. Останні рази консульства попереджали про появу слотів на своїх сторінках у Фейсбук. Багато людей зловило слоти.
-
Якщо ви закордоном після отримання портал 1,нічого страшного ,ви відповідаєте ,що ви не в Канаді,і пишете дату коли приїдете
-
4000 за успішний іміграційний кейс, в якому не треба мови, освіти, роботи з купою вимог, лміа - то майже безкоштовно.
-
Дітям? Так теж таке чула, знайома так зробила. Все одно косий варіант :) але робочий, як і паперова подача
-
Я згодна що досвід має цінність,але думаю і кейси можна оцінювати на консультації, якшо в людини складний кейс то одна ціна, якшо все чітко та зрозуміло можно і низще дати ціну...то зрозуміло що випадки є різні, просто повторюсь є ніби з досвідом і довгим шляхом а роблять не якісно, а гроші за досвід вже платишь і помилки за ці гроші теж маешь, і це на 200-500 а тисячі....
-
Неужели никто не подавался по Rural Renewal Stream ?