PR CUAET
-
Дітям? Так теж таке чула, знайома так зробила. Все одно косий варіант :) але робочий, як і паперова подача
-
Я згодна що досвід має цінність,але думаю і кейси можна оцінювати на консультації, якшо в людини складний кейс то одна ціна, якшо все чітко та зрозуміло можно і низще дати ціну...то зрозуміло що випадки є різні, просто повторюсь є ніби з досвідом і довгим шляхом а роблять не якісно, а гроші за досвід вже платишь і помилки за ці гроші теж маешь, і це на 200-500 а тисячі....
-
Неужели никто не подавался по Rural Renewal Stream ?
-
доброго дня. вам консульство надіслало довідки з дівочим прізвищем також чи тільки згідно паспорту ?
-
Виуористовували багато людей :)))
-
Дякую)
-
І я так само вас прекрасно розумію. Я свого часу зовсім не міг позволити собі послуг консультанта чи адвоката - тому зі всім мусів розбиртаися сам - так і полюбив цю всю бюрократію, що через довгих 7 років стало моєю професією. В тому числі на жаль як і в будь якій професії є кращі спеціалісти, і є гірші - не без того. Тому в більшості топ спеців навіть немає реклами ніякої, тому що 100% нашого бізнесу іде по рефералах. Там само тут до мене звертаються люди з чату, тому що бачать мене і мою етику в тому що я роблю, і відчувають себе достатньо комфортно щоб зі мною працювати. А потім якщо їм сподобався процес - приводять, лурзів, співробітників, родичів і тд.
-
У кожного свій вибір і ризики. Якщо нема англійської і роботи, то це мабуть найкращий варіант. Іміграція ніколи не була дешевою. В мене тільки лміа була 4 тис
-
Я просто не дуже впевнена що ця програма про мою ситуацію😅
-
12 квітня портал 1 , 6 травня портал 2 .