PR CUAET
-
доброго дня. вам консульство надіслало довідки з дівочим прізвищем також чи тільки згідно паспорту ?
-
Виуористовували багато людей :)))
-
Дякую)
-
І я так само вас прекрасно розумію. Я свого часу зовсім не міг позволити собі послуг консультанта чи адвоката - тому зі всім мусів розбиртаися сам - так і полюбив цю всю бюрократію, що через довгих 7 років стало моєю професією. В тому числі на жаль як і в будь якій професії є кращі спеціалісти, і є гірші - не без того. Тому в більшості топ спеців навіть немає реклами ніякої, тому що 100% нашого бізнесу іде по рефералах. Там само тут до мене звертаються люди з чату, тому що бачать мене і мою етику в тому що я роблю, і відчувають себе достатньо комфортно щоб зі мною працювати. А потім якщо їм сподобався процес - приводять, лурзів, співробітників, родичів і тд.
-
У кожного свій вибір і ризики. Якщо нема англійської і роботи, то це мабуть найкращий варіант. Іміграція ніколи не була дешевою. В мене тільки лміа була 4 тис
-
Я просто не дуже впевнена що ця програма про мою ситуацію😅
-
12 квітня портал 1 , 6 травня портал 2 .
-
Знов ж таки приклад дуже умовний. Звісно треба все раувати по своїй особистій ситуації, і крани інколи приходиться самому мобі ремонтувати - більшість з нас там була. Часто в тому числі бувають ситуації коли банально немає більше часу в дні. Працюєте по 12 годин, плюс дружина діти, і ще поспати хоть годин 6 хочеться. Тоді приходиться звертатися за допомогою, навіть якщо погодинно це не виплачується ...
-
Thank you )
-
Доброго дня! Маю eligibility passed в трекері, in progress в gkey. Background check in progress. Medical оновився другий раз. При цьому ніяких листів від ircc не було. Як можна це зрозуміти? Це вже фінал, чи ще місяць-півтора? Чи має сенс їм телефонувати, брати ноутси?
-
Так, думала у нотаріуса, або через посередника (Апостиль груп) . В університеті (КПІ) без особистої присутності мені сказали, що не зроблять(
-
Доброго дня! У мене була помилка в даті в одній із форм. Мені відкрили доступ до аплікації, коли я виправила то знову натиснула Submit.