PR CUAET
-
12 квітня портал 1 , 6 травня портал 2 .
-
Знов ж таки приклад дуже умовний. Звісно треба все раувати по своїй особистій ситуації, і крани інколи приходиться самому мобі ремонтувати - більшість з нас там була. Часто в тому числі бувають ситуації коли банально немає більше часу в дні. Працюєте по 12 годин, плюс дружина діти, і ще поспати хоть годин 6 хочеться. Тоді приходиться звертатися за допомогою, навіть якщо погодинно це не виплачується ...
-
Thank you )
-
Доброго дня! Маю eligibility passed в трекері, in progress в gkey. Background check in progress. Medical оновився другий раз. При цьому ніяких листів від ircc не було. Як можна це зрозуміти? Це вже фінал, чи ще місяць-півтора? Чи має сенс їм телефонувати, брати ноутси?
-
Так, думала у нотаріуса, або через посередника (Апостиль груп) . В університеті (КПІ) без особистої присутності мені сказали, що не зроблять(
-
Доброго дня! У мене була помилка в даті в одній із форм. Мені відкрили доступ до аплікації, коли я виправила то знову натиснула Submit.
-
Знайшов в колеги підтвердження від IRCC (через емейл для конслуьтантів) про те що зараховується досвід apprenticeship для ЕЕ. А саме. Якщо професія регульована (наприклад сантехнік), то заматися такою роботою ви легально можете лише якщо ви journeyman, red seal holder, or registered apprentice. Проблема в тому що поки ви здобуваєте ліцензію як apprentice ви не можете отримати LMIA по цій професії, або інший тип job offer - наприклад для провінційних програм (накшталт AAIP AOS). Проте той час що ви працюєте 30+ годин, і вам плятять ЗП - рахується офіційним Канадським досвідом. Крім періодів коли ви вчитесь стаціонарно хоча б 15 годин в тиждень ( в деяких професіях потрібно вчитися по 1-2 місяці в рік). Відповідно apprentice electrician, apprentice plumber, apprentice welder, apprentice HVAC mechanic та інші можуть подаватися на ЕЕ і мати низький прохідний по Trade Special Draw Category (остання була 425 балів)
-
як справи з паспортами в Едмонтоні? , чи можна податися на паспорт?
-
Знайшов в колеги підтвердження від IRCC (через емейл для конслуьтантів) про те що зараховується досвід apprenticeship для ЕЕ. А саме. Якщо професія регульована (наприклад сантехнік), то заматися такою роботою ви легально можете лише якщо ви journeyman, red seal holder, or registered apprentice. Проблема в тому що поки ви здобуваєте ліцензію як apprentice ви не можете отримати LMIA по цій професії, або інший тип job offer - наприклад для провінційних програм (накшталт AAIP AOS). Проте той час що ви працюєте 30+ годин, і вам плятять ЗП - рахується офіційним Канадським досвідом. Крім періодів коли ви вчитесь стаціонарно хоча б 15 годин в тиждень ( в деяких професіях потрібно вчитися по 1-2 місяці в рік). Відповідно apprentice electrician, apprentice plumber, apprentice welder, apprentice HVAC mechanic та інші можуть подаватися на ЕЕ і мати низький прохідний по Trade Special Draw Category (остання була 425 балів)
-
Так отсюда и начали цены ползти вверх. Консультанты и адвокаты по началу даже деньги не брали за консультации, есть еще такие кто веру не потерял в людях и продолжает давать минимульную консультацию бесплатно. Но вы сами продемонстрировали, что отюзали парочку консультантов, а теперь рассказываете как все просто. Ну и вы уже в Канаде, и зарплату уже полчучаете не 200 и не 500$. Не буду даже писать про одиноких мам которые реально выживают, но знаю таких кто откладывет чтобы податься.
-
Перейдіть в гілку Федерального етапу Для прослідкування Хронології - гілка Хронологія Це не фінал - фінал це еCoPR & пластик.
-
Хочу порадити юридичну фірму Hrycyna Law Professional Corporation для отримання Permanent Residence. Прямо зараз вони безкоштовно проводять консультації та підбирають для вас імміграційну програму. 🔗 www.hlpcimmigration.law/application-form Фахівці фірми володіють українською, англійською та іспанською мовами. Є офіс в Торонто та Міссісазі. Якщо потрібна більш детальна інформація, звертайтеся - буду рада допомогти!