Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    У всіх чолоків зараз так просять, і в 80% його немає - поки що без проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Reunification напевно найпростіша, і не несе фінансових обмежень для спонсора. Але податись треба до 22 жовтня 2024, тож не зволікайте. Є окремий топік по цій програмі t.me/prcuaet/1783
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Знов ж таки приклад дуже умовний. Звісно треба все раувати по своїй особистій ситуації, і крани інколи приходиться самому мобі ремонтувати - більшість з нас там була. Часто в тому числі бувають ситуації коли банально немає більше часу в дні. Працюєте по 12 годин, плюс дружина діти, і ще поспати хоть годин 6 хочеться. Тоді приходиться звертатися за допомогою, навіть якщо погодинно це не виплачується ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    То ви в Києві у нотаріуса хочете завірити? Чого не в навчальному закладі? Нотаріус дуже слизький момент, мені невідомо позитивних результатів з нотаріусом
    1 Reply Last reply
    0
  • t5504430944T Offline
    t5504430944T Offline
    Anastasia Hlukhova
    wrote on last edited by
    Thank you )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Маю eligibility passed в трекері, in progress в gkey. Background check in progress. Medical оновився другий раз. При цьому ніяких листів від ircc не було. Як можна це зрозуміти? Це вже фінал, чи ще місяць-півтора? Чи має сенс їм телефонувати, брати ноутси?
    1 Reply Last reply
    0
  • t343999320T Offline
    t343999320T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t416689116T Offline
    t416689116T Offline
    Maria Zaleska
    wrote on last edited by
    Так, думала у нотаріуса, або через посередника (Апостиль груп) . В університеті (КПІ) без особистої присутності мені сказали, що не зроблять(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Havrylenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! У мене була помилка в даті в одній із форм. Мені відкрили доступ до аплікації, коли я виправила то знову натиснула Submit.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Знайшов в колеги підтвердження від IRCC (через емейл для конслуьтантів) про те що зараховується досвід apprenticeship для ЕЕ. А саме. Якщо професія регульована (наприклад сантехнік), то заматися такою роботою ви легально можете лише якщо ви journeyman, red seal holder, or registered apprentice. Проблема в тому що поки ви здобуваєте ліцензію як apprentice ви не можете отримати LMIA по цій професії, або інший тип job offer - наприклад для провінційних програм (накшталт AAIP AOS). Проте той час що ви працюєте 30+ годин, і вам плятять ЗП - рахується офіційним Канадським досвідом. Крім періодів коли ви вчитесь стаціонарно хоча б 15 годин в тиждень ( в деяких професіях потрібно вчитися по 1-2 місяці в рік). Відповідно apprentice electrician, apprentice plumber, apprentice welder, apprentice HVAC mechanic та інші можуть подаватися на ЕЕ і мати низький прохідний по Trade Special Draw Category (остання була 425 балів)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5395695020T Offline
    t5395695020T Offline
    Dima Osmachenko
    wrote on last edited by
    як справи з паспортами в Едмонтоні? , чи можна податися на паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Знайшов в колеги підтвердження від IRCC (через емейл для конслуьтантів) про те що зараховується досвід apprenticeship для ЕЕ. А саме. Якщо професія регульована (наприклад сантехнік), то заматися такою роботою ви легально можете лише якщо ви journeyman, red seal holder, or registered apprentice. Проблема в тому що поки ви здобуваєте ліцензію як apprentice ви не можете отримати LMIA по цій професії, або інший тип job offer - наприклад для провінційних програм (накшталт AAIP AOS). Проте той час що ви працюєте 30+ годин, і вам плятять ЗП - рахується офіційним Канадським досвідом. Крім періодів коли ви вчитесь стаціонарно хоча б 15 годин в тиждень ( в деяких професіях потрібно вчитися по 1-2 місяці в рік). Відповідно apprentice electrician, apprentice plumber, apprentice welder, apprentice HVAC mechanic та інші можуть подаватися на ЕЕ і мати низький прохідний по Trade Special Draw Category (остання була 425 балів)
    1 Reply Last reply
    0
  • t488865022T Offline
    t488865022T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Так отсюда и начали цены ползти вверх. Консультанты и адвокаты по началу даже деньги не брали за консультации, есть еще такие кто веру не потерял в людях и продолжает давать минимульную консультацию бесплатно. Но вы сами продемонстрировали, что отюзали парочку консультантов, а теперь рассказываете как все просто. Ну и вы уже в Канаде, и зарплату уже полчучаете не 200 и не 500$. Не буду даже писать про одиноких мам которые реально выживают, но знаю таких кто откладывет чтобы податься.
    1 Reply Last reply
    0
  • t962132542T Offline
    t962132542T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Якщо тут є люди з Калгарі, які успішно подались і отримали ПР по гуманітарній програмі, підкажіть будь ласка, з яким імміграційним консультантом/адвокатом ви працювали. P.S. Пошуком користувався, нічого не шукається(
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Перейдіть в гілку Федерального етапу Для прослідкування Хронології - гілка Хронологія Це не фінал - фінал це еCoPR & пластик.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Ясно, мені віддалено тільки печать факультету обіцяли( По нотаріусу, то чув про два завернення копій (можете пошукати вище, пару місяців назад то обговорювали), але можете спробувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6690149394T Offline
    t6690149394T Offline
    Mary Panchenko
    wrote on last edited by
    Хочу порадити юридичну фірму Hrycyna Law Professional Corporation для отримання Permanent Residence. Прямо зараз вони безкоштовно проводять консультації та підбирають для вас імміграційну програму. 🔗 www.hlpcimmigration.law/application-form Фахівці фірми володіють українською, англійською та іспанською мовами. Є офіс в Торонто та Міссісазі. Якщо потрібна більш детальна інформація, звертайтеся - буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Где я продемонстрировала что бесплатно кого то юзала???? Я брала 2 консультации и за каждую платила 200сад....девушка успокойтесь не плюйтесь ядом....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Я не мала провінційного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    😊
    wrote on last edited by
    По Skilled Worker/Construction обов’язково саме у Новій Скошіі працювати, чи зарахується досвід з іншої провінції, якщо робота буде в том самому ноці Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags