PR CUAET
-
Максимум 3 роки бали дають, за 5 у вас не помічтиться в 20 мб. Формуєте як вважаєте за потрібне, так щоб виглядало природно і моджна було прослідкувати. Я вибірково подавала
-
Максимум ЕЕ зараховує 3 роки досвіду, тому ті 2 додаткових не дадуть вам більше балів Проте, якщо ви їх вказуєте все ж таки, то так - всі 5 років
-
Вам прийшов лист на пошту чи тільки в аккаунті апдейт ?
-
Якщо рік досвіду є , то вас не стосується. Ну можете поредагувати в профілі, щоб відповідало, але за сес вам доводити не потрібно буде
-
Я вибачаюсь, останнє питання) в цей лист від роботодавця можна просто скопіювати з ноку дьютіс? Або краще все ж таки якось унікалізуавати, щоб не було копіпасту?)
-
Доброго дня.Пiдскажiть будь ласка,я замовити довiдку о несудимостi з Польшi?
-
Дякую!
-
Скільки часу вам робили study permit?
-
))) Сантехнік з досвідом отримує кошти за успішно зроблену роботу. А тут тільки й чуєш " шанси є" або "сильний кейс", а відповідальності за свою майбутню роботу ніхто брати не хоче. Це якби гроші повертали за не вдалу спробу подачі, то люди б і користувались би послугами.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Хотіли перекласти диплом через WES для імміграції в Канаду. Не маю додатку до диплому з оцінками. Оплатили 300 Дол для WES . Зареєструвались на Апостилі. Апостиль відповів, що не робить пакет WES Canada , якщо є тільки диплом, але нема додатку. Чи дуже потрібен той додаток? Десь було написано, що Апостиль сам запрошує у ВУЗу документи і перекладає. Не можу знайти. В єдиній базі дипломів про освіту немає, в Дії теж тільки диплом. Підкажіть , як вийти з ситуації.