PR CUAET
-
Мені пояснили, що просто нотаріуса міфі не приймає, має бути емітент - орган, який видав документ. Зараз намагаюся зрозуміти: це міністерство освіти чи можна в ВНЗ звернутися?
-
Дякую, коли у вас змінився статус background на completed?
-
Трекер вже не працює наскільки я розумію, там неактуальна інформація. Але екопр можна до 2 міс чекати
-
Дякую
-
В першому варіанті вам не потрібно буде коду, якщо у вас є документ (водійське посвідчення провінції проживання). Ви його скануєте і отримуєте доступ. Не знаємо як зараз, але кілька тижнів тому були баги і документи не сканувало. Вибивала помилка і треба було обирати варіант 2
-
Добрий день, отримали евалюацію ще рік тому по перекладах і нотаріусу які були зроблені в Україні.
-
А вы почитайте сколько лицензий отзывают у миграционных консультантов, раз рассказываете что нет ответственности. И вообще, так странно что вы беретесь оценивать работу целой сферы, необоснованно и на ровном месте. Я приведу пример: люди не захотели заполнять сами анкеты на cuaet, не хотели платить специалистам, понаходили помогаек по 100$ а теперь такая картина: кому-то вообще не выдали виз, так как в анкетах просто мрак. Другим выдали и сейчас когда стали поднимать эти анкеты, а там просто мракобесие. И кто в этом будет виноват? Кто будет нести ответственность за такие кейсы?
-
В ВНЗ точно можна, в групах в ФБ зустрічала повідомлення «стареньких», які їхали сюди планово і з підготовкою, що вони всі наперед завіряли дипломи в універі. А коли вуз був на окупованій території, то тоді в Міністерство зверталися. З Канади то складно, бо часто вузи вимагають особистої присутності при завіряння доків. Чого в них такий заскок - не зрозуміло)
-
І міграційний консультант підтвердив зарахування досвідів
-
Зрозуміла! Так, він канадієць, я українка.
-
Якщо ви маєте український паспорт, а партнер - канадський громадянин чи ПР то ви є eligible на цю програму. Це унікальна можливість наразі, зазвичай наречені збирають 3 мішки документів, а наречений декілька років несе за вас фінансові забовʼязання. З reunification цього нема
-
Час, знання, досвід, зусилля теж треба цінувати й оплачувати. Коли Ви платите вчителю, Ви ж не за результат платите, а за надану інформацію. А результат залежить уже від того, як Ви працюєте. З адвокатами подібна ситуація. Вони знають, як більш правильно, швидко і надійно. Але вони не можуть змінити Ваших обставин, Ваших документів і людський фактор в особі офіцера 😊