PR CUAET
-
Доброго дня! Не зовсім зрозуміло про оплату зворотньої доставки. Ви кажете 40 доларів за послуги консульства і в оплату не входить зворотня доставка. То як оплачувати зворотню доставку? Тобто має бути дві квитанції - за послуги консульства 40$ та зворотня? Дуже дякую!
-
Привіт, таке питання, в заяві на куает не вказав про подорожі за кордон, чи можуть виникнути проблеми якщо їх вказати при подачі на пр?
-
Наявність знайомств і бізнесових звʼязків з минулого, ще й ситуація була інша коли приїхав з ПР
-
Добрий день, а чи е гілка в цій групі за номінацію від Альберти ? ..або я сліпа або її дійсно немає.
-
і давно це стало доказом, коли людина сама про себе говорить "так, я все вірно внесла в анкету/декларацію" і тоді їй більше нічого не треба додавати? навіщо тоді додають довідки о не судимості, переклади свідоцтв, та інше? Може просто завірити анкети всі у нотаріусів і нічого більше не додавати, бо я скажу "все, що внесено - вірно"?
-
ні, нічого подібного. Нотаріус не відповідає за інформацію, що ви там написали, окрім документа, який підтверджує особу. Нотаріус підтверджує що ця особа і підписала. І він ніяк не перевіряє дійсно чи ні особа проживає зараз у Канаді. Не вигадуйте. Хоча б прочитайте якійсь підписи нотаріусів - вони всі доводять: я, нотаріус, підтверджую, що підпис зробила ця сама особа. І нічого більше.
-
воркперміт можуть дати на три року (но не довше срока паспорту), але можуть дати і в межах вкліяної візи (бо таке було рішення по справі, воно однаково з візою). Це залежить від офіцера в аеропорту. Просить видати на 3 роки до кінця паспорту або на новий паспорт. До речи, офіцер може і взагалі відмовити та відправити подаватися на воркперміт із Канади (до 31.03.2024). Якщо ворперміт видадуть довше візи у паспорті - то потім ви в потрібний момент, коли заплануєте виїхати із Канади та повернутися, до цього за місяців 6 подадите на отримання візи на базі воркперміта і спокійно отримаєте візу.