PR CUAET
-
Комунальні платежі включені у кондо фі?
-
Cьогодні отримали eCoPR BC PNP + EE (Federal Skilled Worker) Timeline: Provincial Stage: • 2023 November 03: Created an account for the BC Provincial Nominee Program. • 2023 November 07: Received an invitation for Skills Immigration under BC PNP. • 2023 November 08: Submitted the application for BC PNP. • 2024 January 02: Received confirmation of nomination from BC PNP. Federal Stage: • 2024 January 10: Received an invitation to apply through Express Entry. • 2024 January 25: Submitted the application for Express Entry. • 2024 February 26: Biometric Collection Letter and Medical exam completed for Express Entry. • 2024 March 6: Biometric Completed for Express Entry. • 2024 April 30: Update in tracker. After the update, some stages were marked as completed. ( 2024 April 17 Background verification status has been updated to Completed 2024 April 24 Medical exam status has been updated to Completed ) • 2024 May 1: Final decision in GS dashboard (with notice "Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made.") • 2024 May 2: COPR number in tracker, Portal 1 letter (Montreal), Portal 2 letter • 2024 May 9: eCoPR
-
Якщо ви підписуєте контракт з представником. І ми наробили помилок, або наприклад не виконали своїх обовяків, чи профукали дедалйн і тд. Ви можете на нас пожалітися регулятору, і нам прилітає від штрафів, до позбавлення ліцензії, і аж до тюрми (такі кейси також є, хоча вони більше повязані з fraud). Більше того якщо наприклад такі помилки призвели до того що ви втратили можливість отримати ПР, чи навіть просто загубили свій час - можете подати в суд, і вам наша професійна страховка виплатить компенсацію. Все серйозно.
-
Це казав наш консультант Але суть плюс мінус та сама, ліпше оминати копіпаст
-
Нам це заборонено регулятором. Ми банально не маємо права гарантувати рішення, так як ми його не приймаємо. Ми можемо лише гарантувати якість виконаної роботи. Більше того тут все також залежить від вашого кейсу. Так само в адвокатів в суді наприклад. Якщо ви когось переїхали і це зняли на камеру, то оцінка шансів також буде зовсім інша ніж якщо десь підрівняли стовп в лісі де це ніхто не бачив. Кейси різні. Рішення приймає IRCC (або суддя в кримінальному кейсі наприклад).