PR CUAET
-
Якщо ви підписуєте контракт з представником. І ми наробили помилок, або наприклад не виконали своїх обовяків, чи профукали дедалйн і тд. Ви можете на нас пожалітися регулятору, і нам прилітає від штрафів, до позбавлення ліцензії, і аж до тюрми (такі кейси також є, хоча вони більше повязані з fraud). Більше того якщо наприклад такі помилки призвели до того що ви втратили можливість отримати ПР, чи навіть просто загубили свій час - можете подати в суд, і вам наша професійна страховка виплатить компенсацію. Все серйозно.
-
Це казав наш консультант Але суть плюс мінус та сама, ліпше оминати копіпаст
-
Поліс чек входить до складу бекграунд чек.
-
Нам це заборонено регулятором. Ми банально не маємо права гарантувати рішення, так як ми його не приймаємо. Ми можемо лише гарантувати якість виконаної роботи. Більше того тут все також залежить від вашого кейсу. Так само в адвокатів в суді наприклад. Якщо ви когось переїхали і це зняли на камеру, то оцінка шансів також буде зовсім інша ніж якщо десь підрівняли стовп в лісі де це ніхто не бачив. Кейси різні. Рішення приймає IRCC (або суддя в кримінальному кейсі наприклад).
-
Дякую велике Teer 2 Скільки приблизно це займає часу ? Поки роботодавець видасть потрібний документ для подачі, то з цим документом одразу на федеральний етап? Чи ще провінційний?
-
Тут в першу чергу на батьків потрібно дивитися.
-
Попросіть когось, щоб вислав вам паспорт поштою на вашу адресу в Канаді, родичі тд. По-іншому взагалі ніяк
-
Те саме в адвокатів, в них це називається Bar Association. Звідси і термін disbarred - позбавили бару (ліцензії)
-
У вас може блокуватися вікно, відключіть blockAd, або надайте дозвіл зверху браузера коли натискаєте на кнопку
-
В нас кожного тижня є репорт від регулятора, де є публічно показані всі дисциплінарні рішення по відношенню до RCIC
-
Доброго дня! Ви би могли поділитися адресою електронною, з якої вам надали відповідь? Бо мені треба листа їм надіслати і знайшла дві адреси але хочу знати, щоб була вірна Заздалегідь дякую
-
Каждый видит что хочет, но вы здесь и даже в этой группе, пытаетесь получить ПР. Ведь есть еще огромное количество стран в мире. Едьте где по вашим убеждениям лучше
-
Воно і не дивно, бо паспорт ваш вже на пункті призначення, причому його забрали. Вітаю!
-
Якщо дітям, то проблем не буде ніяких. Успіхів
-
В середу у них інший графік прийому, можна сказати, що там графіка ніякого немає, все індивідуально як карта ляже у консула)
-
Це дивна логика. У мене також є старий паспорт що закінчився. Але при оформленні нового та видачі ніхто не рахував що тепер 3 паспорти і один треба здавати
-
В квартирі так, крім світла
-
Згоден
-
Декілька років назад.
-
Я думаю там просто треба шоб той кейс хтось відкрив і кнопку нажав епрув, бо це таки важлива справа. А офіцерів певно таки не вистачає, тому так. Ну по факту більшості ролі не грає чи сьогодні пр чи через місяць
12 Jan 2024, 17:45
164463/436422
4 minutes ago