PR CUAET
-
У вас може блокуватися вікно, відключіть blockAd, або надайте дозвіл зверху браузера коли натискаєте на кнопку
-
В нас кожного тижня є репорт від регулятора, де є публічно показані всі дисциплінарні рішення по відношенню до RCIC
-
Доброго дня! Ви би могли поділитися адресою електронною, з якої вам надали відповідь? Бо мені треба листа їм надіслати і знайшла дві адреси але хочу знати, щоб була вірна Заздалегідь дякую
-
Каждый видит что хочет, но вы здесь и даже в этой группе, пытаетесь получить ПР. Ведь есть еще огромное количество стран в мире. Едьте где по вашим убеждениям лучше
-
Воно і не дивно, бо паспорт ваш вже на пункті призначення, причому його забрали. Вітаю!
-
Якщо дітям, то проблем не буде ніяких. Успіхів
-
В середу у них інший графік прийому, можна сказати, що там графіка ніякого немає, все індивідуально як карта ляже у консула)
-
Це дивна логика. У мене також є старий паспорт що закінчився. Але при оформленні нового та видачі ніхто не рахував що тепер 3 паспорти і один треба здавати
-
В квартирі так, крім світла
-
Згоден
-
Декілька років назад.
-
Я думаю там просто треба шоб той кейс хтось відкрив і кнопку нажав епрув, бо це таки важлива справа. А офіцерів певно таки не вистачає, тому так. Ну по факту більшості ролі не грає чи сьогодні пр чи через місяць
-
Дякую вам, до сліз приємно. 🥹
-
Job bank medium wage
-
Це вже занадто. А коли закінчився паспорт в Україні?
-
Це не біда, якщо втрата напишіть заяву про втрату, на сайті консульства розписана процедура
-
Причём тут выживают? Вы хотите чтобы ваши дети работали на низкооплачиваемых работах? Даже на завод надо иметь полную школу, а в Канаде по закону ребёнок может не заканчивать школу если он не хочет. Вы хоть читайте
-
Його не можуть знайти вдома, а якщо знайдуть, то це власноруч треба везти? Бо ми в Саскатуні і це треба тільки летіти
-
Дякую вам
-
Буду летіти з України в середині червня , можу привезти з собою в Канаду (Монреаль-Оттава).
12 Jan 2024, 17:45
164471/453548
7 minutes ago