PR CUAET
-
А что , частные школы решают вышеуказанные проблемы? Вы хоть сами себе не противоречьте
-
Навіщо заставляти? Це його життя ви тільки можете вплинути на його вибір, силою ви ніколи не заставите щось вчити, і коли хтось під тиском це найкоротша дорога до наркотиків і тд
-
Не факт, что до июня рассмотрят. Возможно сентябрь-октябрь. Там же на полгода есть письмо о продлении на всякий случай
-
Я подавалась в конце января, пока никакого ответа. По ngo Ничего не заполняла
-
А что на них смотреть? Вы думаете они могут что то изменить если деть принял решение.
-
привіт! чи можете кинути силку на сторінку консульств у фейсбуці, заздалегідь спасибі
-
Теж саме, нічого за біометрію і рішення. Звісно, ще час є до червня як мінімум
-
Вот и думайте про какое будущее вы пишете. Есть несколько семей у которых сложилась такая ситуация
-
У Волмарті стоять автомати, ми там робили, сьогодні фото прийняли
-
Ви мали написати заяву щоб залишили попередній паспорт, дивно, що консул/тд не пропонували це. Треба звернутися в IRCC про даний інцедент
-
Я подавался 22 марта и 23 марта submission confirmation. Ещё как бы рано, не всех за декабрь январь рассмотрели.
-
Мои дети специально отправили детей в частную школу, ещё раз повторяю если ваш ребёнок скажет в 16 лет вам я бросил школу вы не имеете права его заставлять. Таков закон.
-
@calgarystoday @mor_mike перенесено в гілку Хронологія. Дякую
-
В мене таке ж було ще з одною жінкою, аоговорили і їй номінація прийшла :)
-
Порадьте будьласка , тут подається сім‘я на возєднаня сімї , dependent person має серебральний параліч , чи ця хвороба вважається іnadmissible , який шанс що можуть одобрити PR ? Чи 100 процентів завернуть аплікацію і відкажуть? Депендент person живе не в Канаді …повнiстю людина не працездатна, а головний аплікант -тут працює ! Навіть не знаю що порадити ? Оstap Bosak можливо ви стикались з такими кейсами? Підскажіть будьласка. @OstapBosak
-
Дякую!
-
Хм, це вже трішки проблема, якщо робили в Україні, то кейс інший - не через консульство
-
величезне спасибі
-
Відключив Adblock, pop-up window allowed....не допомогло 😔
-
Торонто www.facebook.com/share/o14jVzmsJeq3ps8w/?mibextid=LQQJ4d Едмонтон www.facebook.com/share/TXxCJGFghPUngkUQ/?mibextid=LQQJ4d Оттаву не найшов
12 Jan 2024, 17:45
164510/457784
less than a minute ago