PR CUAET
-
@calgarystoday @mor_mike перенесено в гілку Хронологія. Дякую
-
В мене таке ж було ще з одною жінкою, аоговорили і їй номінація прийшла :)
-
Порадьте будьласка , тут подається сім‘я на возєднаня сімї , dependent person має серебральний параліч , чи ця хвороба вважається іnadmissible , який шанс що можуть одобрити PR ? Чи 100 процентів завернуть аплікацію і відкажуть? Депендент person живе не в Канаді …повнiстю людина не працездатна, а головний аплікант -тут працює ! Навіть не знаю що порадити ? Оstap Bosak можливо ви стикались з такими кейсами? Підскажіть будьласка. @OstapBosak
-
Пане Остапе, підкажіть будь-ласка - чоловік навчався в університеті, отримав відстрочку на основі цього, але не довчився, диплому не отримав. Ми університет ніде не вказували так як фактичних документів підтверджуючих його навчання немає. Військовий квиток є з поміткою - не служив. Якщо писати loe варто вказувати цю ситуацію з університетом і казати що не вказували ніде в заявках через неможливість підтвердження чи не варто? Дякую
-
If you have a valid work permit there is no maximum cap on how much you can work. Generally someone in a full time works 40 hrs.. anything you work over 40 hours might fall under higher tax bracket and you would expected to pay more tax.
-
Моя історія десь тут в закріплених, тцк зняли осінню 2023, йому було до 25 років. Ще один наш знайомий, якому вже 25, застряг на перевірці СБУ на 4+ місяці, писав там якесь прохання розглянути швидше. Нарешті отримав дозвіл, пішов в тцк - йому дали відмову. Написав запит з адвокатом - дали відмову. Далі має по ідеї пробувати вписатись в інший тцк, але не знаю, чи буде він далі пробувати. Окрім цього, є ще один знайомий, якому нема 25, і він має тільки отримати це рішення від СБУ, побачимо що буде
-
Чи в когось було так що портал 1 прийшов з Mississauga?