PR CUAET
-
А тепер які правила там є
-
[email protected] І висилали на цю електронну пошту
-
Доброго дня всім. Мене просили поділитися застосунком для створення нашої хронології етапів отримання PR. Цей застосунок називається Countdown App. Для AppStore я завантажувала такий як на скріні, самий верхній. Думаю що для Android є щось таке подібне. В застосунку створюєте подію, пишете її назву і дату, і далі так кожну наступну подію. Потім можна побачити з самого початку скільки часу зайняв весь процес та всі його етапи окремо. Сподіваюсь, що для коготь буде корисна ця інформація. Але дуже зручно робити всі етапи та наприкінці отримати хронологію. Всім добра та швидкого та легкого отримання PR😉
-
Tak
-
Family information
-
Добрий день, скажіть будь ласка, може хто знає , якщо виїхати с продовженим паспортом дитини назад впустять ? І яки страни можуть не впустити с продовженим паспортом ?
-
Доброго дня, в нас в однієї дитини подовжений паспорт. Ніякого пояснення не писали. Головне, щоб було не менше 6 місяців до закінчення паспорту на момент подачі аплікації. Потім, як отримаєте нові паспорта, ви їх дошлете через веб форму та напишете листа, якщо вже будете в процесі розгляду. Також, якщо на момент подачі аплікації було наприклад 10 місяців до закінчення паспорту, то скоріш за все, прийде запрос на новий паспорт. В нас була саме така ситуація. А ось другій дитині дали з подовженим паспортом
-
Добрий день, скажіть будь ласка, може хто знає , якщо виїхати с продовженим паспортом дитини назад впустять ? І яки страни можуть не впустити с продовженим паспортом ?
-
-
Какое будущее? Наркотики доступна, не хочешь ходить в школу никто июне заставит. Вы знаете сколько здесь молодняк которые и школу не заканчивают? А я знаю. Даже лично знаю таких молодых людей.
-
Ради будущего детей! И настоящая мать сделает все для своих детей! Я встречаю настолько сильных одиноких женщин с детьми, которые дадут фору любому мужику. И по моим наблюдениям, сдаются и уезжают полные семьи, а эти мамы ищут пути и находят!
-
А зачем все едут в Канаду если здесь нет временной защиты как в Европе. Канада расширена была давно. Сейчас от той Канады не осталось ничего похожего
-
Встречный вопрос, зачем одинокие мамы еду в Канаду, где и двоим выживать нелегко?
-
А вы почитайте сколько лицензий отзывают у миграционных консультантов, раз рассказываете что нет ответственности. И вообще, так странно что вы беретесь оценивать работу целой сферы, необоснованно и на ровном месте. Я приведу пример: люди не захотели заполнять сами анкеты на cuaet, не хотели платить специалистам, понаходили помогаек по 100$ а теперь такая картина: кому-то вообще не выдали виз, так как в анкетах просто мрак. Другим выдали и сейчас когда стали поднимать эти анкеты, а там просто мракобесие. И кто в этом будет виноват? Кто будет нести ответственность за такие кейсы?