PR CUAET
-
Але для того щоб здати біометрію є обмежений час. Якщо не отримати паспорт?
-
Вітаю. Не підійде з дії. Я чекала на паспорт.
-
Бо коли ми робили візу Гует то відбитки здавала тільки я ,а їй на той період було лише 14 років
-
Ні нормально робоча віза і дійсна до 28 року
-
Якщо нема воркперміту то заїдете як туристи. Хіба візу однрдали післля 4 лютого
-
Так, але дату я б вказувала початку роботи по тому тір що для ее
-
Через кілька днів має оновитися новою датою, в нас теж так було.
-
Так напевно і зроблю, дякую☺️
-
Дякую!)
-
Ждали чуть больше месяца P1, жду P2 уже почти 2 недели.
-
Canada Post, до 3-х тижнів
-
Понял спасибо мы вроде через депутата толкаем ситуацию, IRSS пишет ему ответ он нам пересылает. извените много заявок ждите но после первого одобрения запрос на военну службу прислали через 3 недели. Поэтому к депутатам обращаться можно и нужно будет по быстрее.
-
Сподіваюсь, днів🤞🏻
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, когда отправлем паспорт на вклейку визы здесь в Канаде, мы платим за обратную доставку?
-
Або тижнів.
-
Дякую, але мені вже прийшов лист- відмова, бо невчасно було додано військовий і тепер намагаюся виправити ситуацію.
-
Я б всеодно подава на возєднаня, і коли/якщо це питання стане ребром і відповідь на PFL писав би прохання по Section 25 of IRPA про гуманітарне виключення.
-
Якщо зовсім не працездатна, і потребує постійної медичної підтримки - так це може привести до medical inadmissibility
-
Job Offer, and employer form
-
В листі який вам прийшов,переходите за посиланням і там є чітка інструкція.Пишете лист з поясненням,робити його в pdf формат і додаєте
12 Jan 2024, 17:45
164693/429963
8 minutes ago