PR CUAET
-
Хотел бы сказать большое спасибо @meriko_n что помогла разобраться в анкете без лишних слов
-
Написали вам
-
не знаю як по PR, по візі в знайомого була аналогічна ситуація що не побачив і не встиг скинути в терміни відповідь по дозапиту - то була чітка відмова (refused). але він нічого більше і не робив. ви напишіть loe з обгрунтованим поясненням - можливо буде шанс що приймуть
-
А також First Home Savings Account… як це працює, та чи працює для нас ( людей з Ворк пермітом, але ще не перманент резидентів)?? Дуже дякую
-
Але після 31 березня написали що будуть давати тільки тим, хто одержав візу після 4 лютого
-
Підкажіть будь ласка, а що це за Home Buyers’s Plan? Його потрібно якось відкривати, перед покупкою будинку?
-
ну от на сайті самого міфі написанні варіанти, і емітент - бажано, але не обовязково, нотаріус можна. Я їм ще написала листа з питанням, про всяк випадок. Людям могли зареджектити не тільки через те, що в них завірено нотаріусом, насправді, ніхто ж тих документів не бачив. В мене був випадок, коли не прийняли документ (свідотство про народження), я подзвонила, щоб дізнатись, що саме не так, вони ще раз подивились і прийняли
-
Хм, мені щось памятаєтся що тільки ті хто 4 і пізніше візу одержали, то можуть вп одердати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukraine-cuaet-februrary-4.html
-
Вот вижу что только holds a temporary resident visa that was issued on or after February 4, 2024