PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, а що це за Home Buyers’s Plan? Його потрібно якось відкривати, перед покупкою будинку?
-
ну от на сайті самого міфі написанні варіанти, і емітент - бажано, але не обовязково, нотаріус можна. Я їм ще написала листа з питанням, про всяк випадок. Людям могли зареджектити не тільки через те, що в них завірено нотаріусом, насправді, ніхто ж тих документів не бачив. В мене був випадок, коли не прийняли документ (свідотство про народження), я подзвонила, щоб дізнатись, що саме не так, вони ще раз подивились і прийняли
-
Хм, мені щось памятаєтся що тільки ті хто 4 і пізніше візу одержали, то можуть вп одердати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukraine-cuaet-februrary-4.html
-
Вот вижу что только holds a temporary resident visa that was issued on or after February 4, 2024
-
Чи подавав хтось документи на новий паспорт в Оттаві минулого місяця? Чи у вас так само довго йде процес? Бо вже починаю нервувати
-
-
Звісно
-
це корисна інформація, дякую, що поділилися! якби жтільки я знала це до того, як відправити свої дорогоцінні дипломчики самі через океан) пісяля місяців безуспішного полювання на слоти. Навіть не бачила жодного😩
-
Можливість подати заявку дала Канада, але без паспорту ви не отримаєте wp. Я так чекала 6 місяців і тільки підкріпила паспорт до заяви, то відразу і отримала новий wp.