PR CUAET
-
А якщо не вказали? Подумали якщо прийде запит на документи то ми не зможемо їх надати. Евалювали диплом за 11 клас (готувалися до аос) правда він і не пригодився, бо подали заявку по програмі для українців і чоловік депендент
-
А яка різниця між 1 і 2? 🤔
-
Чи подавав хтось документи на новий паспорт в Оттаві минулого місяця? Чи у вас так само довго йде процес? Бо вже починаю нервувати
-
Підскажіть які терміни очікування візи по програмі CUAET? Батько подав минулого року, досі чекає після біометрії
-
Підкажіть будь ласка ютуб канал з заготовками до іспиту.
-
Вітаю, зараз в процесі оформлення pr,сину 21,він в Литві, візи до Канади не має, але ми його подали разом з нами, консультант сказав що так можна, але я не розумію коли прийде запит на біометрію, де йому робити, чи потрібно зараз йому робити візу?
-
Звісно
-
це корисна інформація, дякую, що поділилися! якби жтільки я знала це до того, як відправити свої дорогоцінні дипломчики самі через океан) пісяля місяців безуспішного полювання на слоти. Навіть не бачила жодного😩
-
Можливість подати заявку дала Канада, але без паспорту ви не отримаєте wp. Я так чекала 6 місяців і тільки підкріпила паспорт до заяви, то відразу і отримала новий wp.
-
Це значить, що в загалом вони не добралися ще до цієї дати😅 а то вже почала нервувати, що тим у кого 17-20 числа вже продовжили
-
Такі саме дати і теж тиша
-
Я щось заплуталась, начитавшись і наслухавшись різної інформації. Підскажіть, будь- ласка. Якщо у дорослої дочки вже є в паспорті Візітор віза. В Канаді ще не була,буде летіти до мене в гості. І вже є білети на літак туди- назад. То в аеропорту в Канаді їй не треба показувати і декларувати свій бюджет , говорити, що вона буде проживати у мами і тд? А мені потрібно писати їй лист запрошення? По смс я зрозуміла, що потрібно, а знайомі сказали, що в неї вже є віза, і це все не потрібно…
-
Ми писали на пошту з проханням назначити рандеву для завірення. Без відповіді. Тому ловили слоти…. Чи є тут дійсно ті, хто завірив копії таким способом??
-
Ні, тут діє інший принцип. Є люди які подалися 30 березня і вже отримали.
-
Куплю USDT
-
Дякую!
-
First home buyers plan закрили 31 березня
-
Я дитині подавала 24.04 в Отаві. Те саме. Може в звязку з святами вони не працювали…
-
Anna подивіться відео, можливо знайдете відповідь youtu.be/_JLB-O5-rfU?si=X-LlyJQzt4Gy8nit
-
В мене те саме. Старий паспорт закінчився ще в 2008. І де він зараз - невідомо. А слот на завтра зранку , в Торонто. Надіюсь, «пронесе»
12 Jan 2024, 17:45
164765/430484
21 minutes ago