PR CUAET
-
Ми писали на пошту з проханням назначити рандеву для завірення. Без відповіді. Тому ловили слоти…. Чи є тут дійсно ті, хто завірив копії таким способом??
-
Куплю USDT
-
Дякую!
-
First home buyers plan закрили 31 березня
-
Напишіть питання на кризову форму в IRCC . Поясніть ціль приїзду чи то тимчасово побачитись , чи свекруха хоче переїхати до вас на період війни . Спитайте детальну інструкцію , поясніть реальну ситуацію . Люди вимушені брати паспорти ворожі , бо їх не пускають до лікарні навіть , люди тримаються за свої хати , землю , бо це їх все життя .
-
Поділюся як робила я на основі перечитаної інформації і порад в цій гілці: 1. Стала в е- чергу - не потрібно буде постійно вносити номер телефону чи емейл при оновленні сторінки 2. Зайшла на посольство Індії - побачити як виглядають слоти, дати, дні, скільки їх, трохи покладала там 3. Слідкувати за інформацією про слоти у фейсбуці та тут 4. Зайшла на сайт за декілька хв до появи слотів, оновлювала сторінку кожну хв, деякі рекомендують переходити по вкладкам зі слотів до 16 і після 16, я цього не робила, просто оновлювала. 5. Бачила слот - клацала, не думаючи про день час, 2 перші слоти були зайняті, 3 - зловила. Все робила з телефону
-
Він може там здати біометрію
-
Так у вас значить є паспорт іншої країни,тому можете не переживати. Якщо б у мене був додатковий паспорт,я б взагалі не переживала
-
В них ніякої послідовності немає, нажаль☹️
-
Думаю,що так