PR CUAET
-
Дякую Вам ❤
-
Не бачу там вимог лміа, то фішка іедералки, але читайте умови, там має бути прописано, що треба лміа
-
Яка провінція? Але загалом ні, з провінц простіше
-
Чи не підкажете ще: для провінційної програми такі ж вимоги до job offer? Тобто можна вважати, що в нас його нема?
-
Хто вже зробив settlement plan з ISANS, підкажіть, як воно виглядає. Я розумію, що це таке, але я вже півтора роки в Новій Шотландії, роботу, житло шукала та знаходила свого часу сама, усі документи робила сама, англійська вільна, хоббі-кружки є, ветеринар для кішки є тощо - що мені вони будуть планувати? Чиста цікавість.
-
Поки що в загальному випадку треба 480+ балів щоб пройти
-
Ми сподіваємось пройти з канадським досвідом 1 рік. Якщо не вдасться, тоді підемо реєструватися на провінціальну програму
-
Ні, якщо ви кандидат наук з англійською 10 і віком 32 роки. А якщо ні, то Лміа джоб офер дає 50 балів, які часто вирішальні, тому він важливий.
-
Ви маєте на увазі job offer потрібен у будь-якому разі?
-
То всі так сподіваються:))) але ні таки для ЕЕ воно треба щоб пройти:(
-
Добре. Сходжу. Я зрозуміла загалом, що такий job offer без lmia не рахується. Потім заплуталася з цими вимогами та виключеннями для open work permit та вирішила, що ми підходимо під виключення Ух, складно все... Дякую, що допомагаєте
-
Дякую дуже
-
Не рахується для 50 балів експрес ентрі. Є гілка lmia ідіть почитайте, там багато інфо