PR CUAET
-
А когда оплачивали доставку? Сколько ждали после оплаты?
-
На сайті є точна назва. А о можете дебит картою оплатити
-
Это дали в консульстве Оттавы , оплатила на почте Канады там спрашивают только фамилию и имя. Чек об оплате отдать при подаче документов на загран. паспорт
-
Немає за що))) нехай щастить
-
Чисто страховка дюплекса- 150$ месяц, остальное индивидуально
-
Чи хтось знає чи можна ще раз подаватись на новий WP бо сьогодні видали новий але зі старими датами нажаль
-
Подався 31 березня, сьогодні отримав повідомлення о продовженні вп ще на 2 роки
-
Есть , ищите, я не буду, извините
-
Где написано ? Есть источник?
-
Нет, за полгода до окончания визы приезжайте
-
Ні, не підійде. Вимоги досить строгі. t.me/prcuaet/20188/75297
-
Ми не подаємо на ПР друковані оригінали, скрізь вимагаються документи онлайн. Тож друкований оригінал вам для подачі не обов'язково мати при собі.
-
520к
-
Если не секрет Какой value дуплекса?
-
Багато людей відреагувало, то думаю зроблю апдейт) Не дивлячись на мої переживання і очікування поганого результату від стресу і тупих завдань, отримала 11, тому не переживайте, все у всіх буде супер 👍🏼
-
введіть в ютубі celpip templates, я дивлюсь Hzad education
-
Наверно не плохо У меня чуть меньше на более дорогой дом Но также с ними имею 2 машины и долгий track record
-
Через скільки часу вам прийшов дозапит на Military records після подачі аплікації?
-
Открываем Ютюб "диктант на английском" и вперёд набор на клавиатуре в день до 5 диктантов есть разные уровни.
-
Вчера продлили на 1.5 года еще , сегодня пришел вп на руки . Заявка была где то после 15 го мартс сделана
12 Jan 2024, 17:45
Post 164827 of 385948
3 minutes ago