PR CUAET
-
Дякую Вам ❤
-
Не бачу там вимог лміа, то фішка іедералки, але читайте умови, там має бути прописано, що треба лміа
-
Яка провінція? Але загалом ні, з провінц простіше
-
Чи не підкажете ще: для провінційної програми такі ж вимоги до job offer? Тобто можна вважати, що в нас його нема?
-
Хто вже зробив settlement plan з ISANS, підкажіть, як воно виглядає. Я розумію, що це таке, але я вже півтора роки в Новій Шотландії, роботу, житло шукала та знаходила свого часу сама, усі документи робила сама, англійська вільна, хоббі-кружки є, ветеринар для кішки є тощо - що мені вони будуть планувати? Чиста цікавість.
-
Поки що в загальному випадку треба 480+ балів щоб пройти
-
Ми сподіваємось пройти з канадським досвідом 1 рік. Якщо не вдасться, тоді підемо реєструватися на провінціальну програму
-
Ні, якщо ви кандидат наук з англійською 10 і віком 32 роки. А якщо ні, то Лміа джоб офер дає 50 балів, які часто вирішальні, тому він важливий.
-
Ви маєте на увазі job offer потрібен у будь-якому разі?
-
То всі так сподіваються:))) але ні таки для ЕЕ воно треба щоб пройти:(
-
Добре. Сходжу. Я зрозуміла загалом, що такий job offer без lmia не рахується. Потім заплуталася з цими вимогами та виключеннями для open work permit та вирішила, що ми підходимо під виключення Ух, складно все... Дякую, що допомагаєте
-
Дякую дуже
-
Не рахується для 50 балів експрес ентрі. Є гілка lmia ідіть почитайте, там багато інфо
-
Ні не потрапляєте, нажаль. Це вже кілька раз обговорювалося. Я була там де ви рік тому.
-
Дякую за відповідь. Будемо пробувати прибирати job offer Читаю на сайті, що In some cases, your employer does not need an LMIA to support your job offer. Find out more about jobs that are exempt. Тобто, якщо в нас open work permit, то ми потрапляємо під виключення. Виходить, що job offer, написаний на бланку компанії з підписом і печаткою взагалі не рахується?