PR CUAET
-
Дзвонила в IRCC, сказали що можна. Бо сама з дитиною збираюся летіти так. Але як ви розумієте, це тільки дзвінок
-
Якщо є кому вислати вам старий паспорт з України, то треба щоб вислали (але зараз пересилка заборонена, якщо декларувати що пересилається паспорт), бо інакше нинішній паспорт треба буде здати або анулювати. Як кажуть у консульстві в Чікаго, анулювання - це в вашому нинішньому проколюють дірки та залишають його вам. При цьому нібито візи залишаються дійсними..
-
Якщо знайдете підтвердження, киньте і мені будь ласка
-
Так а разве страховка жилья от стоимости зависит? Она зависит от характеристик дома - новая ли крыша, какие трубы, есть ли камин, сколько heaters и т.д А также-насколько далеко пожарный гидрант, пожарная часть, источник воды и т.д. а также для чего дом используется - как primary residents или убивается тенантами...
-
Мне так же актуален этот вопрос. Насколько я понимаю, можно выехать в US и вернуться на авто назад имея eCopr. По воздуху морю и автобусом нельзя.
-
Платіть як рекомендували раніше. В принципі якщо швидко погасите то з рейтингом все ок буде. І буде плюс. В мене зразу запропонували більший ліміт.
-
Нет , паспорт до 32 го года ) у меня было полные три года , на момент подачи еще оставалось 2 года вп . Добавили еще 1.5 года . Тоесть с сегодняшнего дня у меня полные три года
-
Ми подалися 22.02.2024,Military прийшов 2.05.2024
-
В мене був дозапит. Так що краще зразу напишіть
-
Почитайте опис. Зазвичай це вільні кошти які є на вашому рахунку. Проте я додавав пайстаби за пів року, Т4. Хард ту філ була программа. ПР вже є