PR CUAET
-
Нет , паспорт до 32 го года ) у меня было полные три года , на момент подачи еще оставалось 2 года вп . Добавили еще 1.5 года . Тоесть с сегодняшнего дня у меня полные три года
-
Ми подалися 22.02.2024,Military прийшов 2.05.2024
-
В мене був дозапит. Так що краще зразу напишіть
-
Почитайте опис. Зазвичай це вільні кошти які є на вашому рахунку. Проте я додавав пайстаби за пів року, Т4. Хард ту філ була программа. ПР вже є
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, у такому питанні. Я зробила новий паспорт, отримала новий Work Permit та тепер треба податися на Visa. При заповнені анкети почала плутатися та щє не завершила цей процес. Можливо хтось щ вас по якійсь інструкції або відео робив це?буду дуже вдячна за пораду, як то краще зробити
-
Вы оформляли доставку?
-
У вас була программа з jal? Написано якщо у вас немає зареєстрованого в SINP оферу, то треба proof of funds. 😔. Якби у мене був офер підходящий по зарплатні до SINP то я б шла по програмі jal а не мучился з виборами Occupation In demand. Якесь замкнене коло.
-
У нас термін минув в 19 році, але він є в базі, якщо його не здали. Можна здати лише особисто, або якщо не має можливості, написати заяву про анулювання у зв'язку з втратою. Або хай вам хтось перешле, якщо є в наявності.
-
Чи достатньо довідки про несудимість з Дії для pr чи потрібно її завіряти в консульстві?
-
Як можна особисто здати, якщо ви ж його "загубили"
-
Зрозумів.... Так, був JAL
-
❗️Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №11017 про надання окремих адміністративних послуг українцям, у тому числі за кордоном. Зокрема, йдеться про те, щоб ДП "Документ" продовжив далі видавати документи всім громадянам України за кордоном.