PR CUAET
-
У вас була программа з jal? Написано якщо у вас немає зареєстрованого в SINP оферу, то треба proof of funds. 😔. Якби у мене був офер підходящий по зарплатні до SINP то я б шла по програмі jal а не мучился з виборами Occupation In demand. Якесь замкнене коло.
-
У нас термін минув в 19 році, але він є в базі, якщо його не здали. Можна здати лише особисто, або якщо не має можливості, написати заяву про анулювання у зв'язку з втратою. Або хай вам хтось перешле, якщо є в наявності.
-
Чи достатньо довідки про несудимість з Дії для pr чи потрібно її завіряти в консульстві?
-
Як можна особисто здати, якщо ви ж його "загубили"
-
Зрозумів.... Так, був JAL
-
❗️Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №11017 про надання окремих адміністративних послуг українцям, у тому числі за кордоном. Зокрема, йдеться про те, щоб ДП "Документ" продовжив далі видавати документи всім громадянам України за кордоном.
-
❗️Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №11017 про надання окремих адміністративних послуг українцям, у тому числі за кордоном. Зокрема, йдеться про те, щоб ДП "Документ" продовжив далі видавати документи всім громадянам України за кордоном.
-
Підкажіть будь ласка, бо не можу знайти в чаті, чи зараз я можу подати не безкоштовне зняття обмежень у воркперміті.
-
Для статистики, Едмонтон: - кінець січня відправила 2 заяви, моя з витягом з Дії, чоловіка без, він іноземець - 17 лютого прийшло повідомлення що моя довідка готова, чоловіка зробити не можуть бо він іноземець...після деяких сперечань сказали зроблять - 9 травня прийшли обидві поштою
-
В цьому чаті вже з десяток контактів і рекомендацій є. Навіть кількома повідомленнями вище Пошукайте по історії
-
Поки ні, лише сьогодні ухвалили тому ще рано для конкретики
-
а есть какая-то конкретика?