PR CUAET
-
Привет) у кого-то такое было, что отправляли на мужа и жену одним письмом в консульство с одинаковыми местом проживания и мне не пришла справка, а мужу пришла?😅 хотя конверт на обратную доставку был на мое имя. После отправки все одним письмом я звонила в консульство и они сказали, что это не проблема, если мы живем по одному адресу…. Но вышел маленький дисконект 😂 Что теперь? Дозвониться к ним не могу уже две недели 🫠
-
Скажіть будь ласка таку заяву треба писати по місцю проживання, чи можна і мені написати сюди? Я з Вінницької області, не знаю чи це буде правильно. І чи давали вам довідку, що вони прийняли цю заяву і що паспорт анулюють?
-
Новый не выдадут точно ,а вот примут ли вообще документы не подскажу. Позвоните уточните,сначала проблема слот поймать, а потом старый паспорт найти.квест какой то.
-
Чи маєте Ви інформацію, який шанс , якщо в мене близько 500?
-
Написать емейл, они отвечают в течении нескольких дней
-
По місцю реєстрації. Довідки не давали, анульовують в системі.
-
Я вас не зовсім зрозумів, але якщо ви тільки продовжили паспорт і не мали попереднього, то можете і другий новий зробити
-
Написала, но пока нет ответа ) Но другого выхода нет пока😅
-
Ну дивіться в мене 480+, це ніби близько 500, але ні, тому поки без шансів(
-
Good evening. I want to make a visitor visa for my parents from Ukraine. Who can help with this? Thank you
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, подалася на федеральний етап, паспорт був діючий на момент подачі ще два роки, зараз відповідно ще дійсний на півтора роки. Зараз зробила другий паспорт, тобто на руках два діючих. Чи потрібно надавати цю інформацію в IRCC?
-
Do you need paid help with it or just want to ask some questions?
-
I need somebody help my parents
-
А як швидко вам анулювали в системі? І ще питанн чи можна писати у зв’язку з втратою як він в мене на руках
-
В мене документи сьогодні прийняли, але сказали привезти прострочений паспорт по можливості для анулювання якнайскоріше
-
Это группа не была создана, чтобы люди сами шли и подавались. А исключительно как помощь, и тем кто ждет и те кто на этапе сбора документов. Как и где взять какие документы.
-
Я тільки сьогодні подала документи. Він мені пояснював дуже туманно що робити, типу писати заяву чи привезти паспорт
-
А новый получили? Или Вы заказали доставку и Вам не могут прислать новый потому что не аннулирован старый?
-
Дякую за відповідь).
-
Я вже оформила новий і за своєю глупістю не взяла з собою. Бо він ще в 2017му простоочився, взяла тільки той який зараз дійсний
12 Jan 2024, 17:45
164962/430484
21 minutes ago